KEZDŐDIK! – FALUS ZSOLT – “A PER”

KEZDŐDIK! – FALUS ZSOLT – "A PER"


Falus Zsolt üzenete, és kérése! – Oszd meg!
Az UniCredit először a Trócsányi ügyvédi iroda képviselőjén keresztül személyesen a végrehajtás alkalmával, majd az időközben letiltott hírtv-s riportot és nyilatkozatomat követően elektronikus levélben is megfenyegetett és ezek után a múlt héten kézhez vettem a keresetlevelet, mely szerint megsértettem a bankcsoport jó üzleti hírnevét és súlyosan veszélyeztetem Magyarország nemzetgazdasági érdekeit.

Mivel ez a bank minden határt és szabályt átlépett, még a gyermekem és az unokám kifosztásával is megfenyegetett, ezért szeretném ha ez a gátlástalan és tisztességtelen bank véglegesen kivonulna Magyarországról!

Így tehát elkezdődik "A PER" …
… ahol a devizahitelezés legaljasabb szereplői és az alkalmazott pénzügyi termékek, illetve eszközök és módszerek kerülnek nyilvánosságra.

Ebben a perben végre napirendre kerülhet, hogy a hitelezők számára miért volt közömbös az árfolyamváltozás és miért mellékes körülmény, ha a fedezeti ingatlan értékét az árfolyamváltozás miatt megnövekedett követelés meghaladja.

Személyes tapasztalatom szerint, az UniCredit munkatársai és jogászai előtt teljesen ismeretlen fogalom a kockázatkezelés, ezért nyilvánvalóan az UniCredit, mint hitelező hiányos ismereteinek és az ostoba munkatársainak köszönhető, hogy szerződéskötéskor nem képezték az ügyfél tájékoztatások részét a kockázatkezelési lehetőségek, így az ügyfeleknek árfolyamvesztesége keletkezett.

"A PER" … miatt kérlek jelezd nekem a figyelmedet és a támogatásodat egy lájkkal és megosztással!
Köszönöm
Falus Zsolt Ferenc

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/  
Szólj hozzá

Hozzászólás