KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?

KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?

KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?


[good_old_share]

loading...

Ami kevés, az kevés… Fontos kérdés az oldal alján! Várjuk a szavazatod!

 

Alább másolunk egy bejegyzést, amely Falus Zsolt perével kapcsolatos. Ez rámutat arra a problémára, amely a „deviza”-károsult társadalom nagy részét érinti. Ki kell emelnünk, hogy külön tisztelet a valóban kevés kivételnek!
A bejegyzés előtt azonban egy fontos észrevétel: a napokban „devizás” ügyvédek, és érdekvédők között megindult egy heves szóváltás, amely a facebook csoportokban és levélben is terjed. Az indulatokat az Európai Bíróság november 9-én született határozata váltotta ki, melynek következtében jogászok, ügyvédek és érdekvédők „ugrottak egymásnak”.

A vita alapja az, hogy nem egyformán értelmezik a határozatot, és ennek következtében már személyeskedésbe „ment át” a levelezés.

Úgy tűnik, hogy megint sikerül egymás ellen fordítani a „devizás” jogászokat, ügyvédeket és érdekvédő szervezetek egy részét.

loading...

Előre jelezzük: Mi ebben nem veszünk részt! Bár szerkesztőségünk is megkapja ezeket a bejegyzéseket és leveleket, nem fogjuk őket közölni. Bízunk benne, hogy az érintettek hamar felismerik, hogy a személyeskedés, és az egymással folytatott vita (főleg ebben a stílusban) csak hátráltatja és akadályozza azt az összefogást, amely nélkül kétséges az eredmény.

(A bakvilág és a politika most örömében dörzsölheti a tenyerét. Talán nem véletlenül alakult ez is így.)

Most ennél sokkal fontosabb dolog van, melyre minden „deviza”-károsultnak figyelnie kell. Ezzel kapcsolatban várjuk a véleményed, és a szavazatod is!

Álljon itt a fontos bejegyzés:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mácsai Rozália
Sarkosan fogalmazok! Végig futva hozzászólásokat! Zsolt folyamatosan jelzi, az odafigyelést! Sokan sok sikert kívánnak! Ez kevés. 2017 februárban, a tárgyalás időpontjában (függetlenül attól, hogy milyen körben folyik majd) Minden érintettnek az épület előtt LENNE a helye! A drukkolok, meg a lélekben Veletek vagyunk itt már kevés lesz! Le lehet szögezni! Mindannyiunkat érintő lesz ez a tárgyalás!!!! Aki valóban támogatni akarja Zsoltot, a Bankcsapda Egyesületet az akkor minden áldozatra kész lesz!
És a rövid kérdés:

 

Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! [apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KEZDŐDIK! - FALUS ZSOLT - "A PER".
KEZDŐDIK! – FALUS ZSOLT – “A PER”

KEZDŐDIK! - FALUS ZSOLT - "A PER" [good_old_share] Falus Zsolt üzenete, és kérése! - Oszd meg! Az UniCredit először a...

"DEVIZAKÁROSULT"! TE DIKTÁLOD A FELTÉTELEKET! A TE PÉNZEDRŐL VAN SZÓ!
“DEVIZAKÁROSULT”! TE DIKTÁLOD A FELTÉTELEKET! A TE PÉNZEDRŐL VAN SZÓ!

"DEVIZAKÁROSULT"! TE DIKTÁLOD A FELTÉTELEKET! A TE PÉNZEDRŐL VAN SZÓ! [good_old_share] Hasznos tanácsok a "deviza"-károsultaknak. Járvás Éva - SEMMIT NEM...

Close