KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?

KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?

KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?


[good_old_share]

Ami kevés, az kevés… Fontos kérdés az oldal alján! Várjuk a szavazatod!

 

Alább másolunk egy bejegyzést, amely Falus Zsolt perével kapcsolatos. Ez rámutat arra a problémára, amely a „deviza”-károsult társadalom nagy részét érinti. Ki kell emelnünk, hogy külön tisztelet a valóban kevés kivételnek!
A bejegyzés előtt azonban egy fontos észrevétel: a napokban „devizás” ügyvédek, és érdekvédők között megindult egy heves szóváltás, amely a facebook csoportokban és levélben is terjed. Az indulatokat az Európai Bíróság november 9-én született határozata váltotta ki, melynek következtében jogászok, ügyvédek és érdekvédők „ugrottak egymásnak”.

A vita alapja az, hogy nem egyformán értelmezik a határozatot, és ennek következtében már személyeskedésbe „ment át” a levelezés.

Úgy tűnik, hogy megint sikerül egymás ellen fordítani a „devizás” jogászokat, ügyvédeket és érdekvédő szervezetek egy részét.

Előre jelezzük: Mi ebben nem veszünk részt! Bár szerkesztőségünk is megkapja ezeket a bejegyzéseket és leveleket, nem fogjuk őket közölni. Bízunk benne, hogy az érintettek hamar felismerik, hogy a személyeskedés, és az egymással folytatott vita (főleg ebben a stílusban) csak hátráltatja és akadályozza azt az összefogást, amely nélkül kétséges az eredmény.

(A bakvilág és a politika most örömében dörzsölheti a tenyerét. Talán nem véletlenül alakult ez is így.)

Most ennél sokkal fontosabb dolog van, melyre minden „deviza”-károsultnak figyelnie kell. Ezzel kapcsolatban várjuk a véleményed, és a szavazatod is!

Álljon itt a fontos bejegyzés:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mácsai Rozália
Sarkosan fogalmazok! Végig futva hozzászólásokat! Zsolt folyamatosan jelzi, az odafigyelést! Sokan sok sikert kívánnak! Ez kevés. 2017 februárban, a tárgyalás időpontjában (függetlenül attól, hogy milyen körben folyik majd) Minden érintettnek az épület előtt LENNE a helye! A drukkolok, meg a lélekben Veletek vagyunk itt már kevés lesz! Le lehet szögezni! Mindannyiunkat érintő lesz ez a tárgyalás!!!! Aki valóban támogatni akarja Zsoltot, a Bankcsapda Egyesületet az akkor minden áldozatra kész lesz!
És a rövid kérdés:

 

Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM