“DEVIZAKÁROSULT”! TE DIKTÁLOD A FELTÉTELEKET! A TE PÉNZEDRŐL VAN SZÓ!

"DEVIZAKÁROSULT"! TE DIKTÁLOD A FELTÉTELEKET! A TE PÉNZEDRŐL VAN SZÓ!

"DEVIZAKÁROSULT"! TE DIKTÁLOD A FELTÉTELEKET! A TE PÉNZEDRŐL VAN SZÓ!


[good_old_share]

Hasznos tanácsok a "deviza"-károsultaknak.
Járvás Éva – SEMMIT NEM ÍRSZ ALÁ KÖVETELÉSKEZELŐNEK !!!

KÜLÖN TV.-S LEVÉLBEN VÁLASZOLSZ.

Beindultak a követeléskezelők. Bankok hatalmas csomagokban fillékért szabadulnak a bedőlt hitelektől. Az a trükjük, hogy azt kommunikálják, hogy megegyezésre való szándékodat írd alá. Eközben belecsempészik azt, hogy elismered az általuk bemondott tartozás összegét. 

Semmilyen követeléskezelő által küldött diktátum levelet NEM írsz alá! Külön tértivevényes levélben kérd meg őket, hogy küldjék meg az összes birtokukban levő dokumentációt és okiratot, ami bizonyítja a követelésük jogalapját és összegszerűségének megfelelőségét. Továbbá nyilatkozol, hogy a követelését nem ismered el. 

A megküldött (már ha van ilyen és megküldi) okiratok birtokában megteheted a megfelelő lépéseket. 

Te diktálod a feltételeket, a te pénzedről van szó! – Járvás Éva.

Hogy mi vezetett ide? Sokan kérdezik. Az előzményekről ide kattintva olvashatsz: "DEVIZÁSOK" ITT A KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁS!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/  [apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM