VEGYÉL FEL HITELT! MÁR ÖNERŐ SEM KELL!

loading...

VEGYÉL FEL HITELT! MÁR ÖNERŐ SEM KELL!

Email


Önerő nélkül otthonhoz juthatnak a fiatalok az új támogatásokkal – ezt ígéri a családügyi államtitkár. VIDEÓ ALÁBB!

 

Novák Katalin az RTL Híradónak azt mondta, a babaváró hitelből vagy magából a CSOK-ból pótolható majd az önerő, ami eddig hiányzott az akár 15 milliós CSOK-hitel felvételéhez. A Duna House szerint viszont havi nettó 250 ezres összjövedelmet kell felmutatniuk azoknak, akik felvennék mindkét új hitel maximális összegét.Sokan már megégették magukat a „devizahitellel”, és már nem hisznek sem banknak, sem pedig kormánynak. Ők így vélekednek:

– Uh…mekkorát alkotott ismételten a kormány! Ez igen! Majd szeretném látni 10 év múlva mi lesz ezekkel az emberekkel is …mint a devizások …utcára kerülnek !!

loading...
loading…


– Ugyanígy volt ez a devizahiteleknél is! Csak látszólag volt hitelbírálat, valójában azonban szinte rá tukmálták az emberre a devizahitelt.

NEKED MI A VÉLEMÉNYED?

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás