A CÖF IS CSERBEN HAGYTA A “DEVIZA”-KÁROSULTAKAT

A CÖF IS CSERBEN HAGYTA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT
loading...

A CÖF IS CSERBEN HAGYTA A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT


Bár a CÖF pontosan ismeri a banki visszaéléseket, mostanában mégis csendben van ezzel kapcsolatban. Az alábbi felvétel korrábban készült! Videó alább!

A CÖF (Civil Összefogás Fórum) egy korábbi sajtótájékoztató keretében számolt be a hallgatóságnak és az újságíróknak arról, hogy az OTP Bank, a Bankó nevű hivatalos ügyféltájékoztatójában világosan leírta, hogy árfolyamgaranciát kínál a CHF alapú lakás és jelzáloghitelekre.

Azóta csend van a CÖF részéről a devizások megmentése kapcsán. Viszont mindenki figyelmét felhívánk arra a tényre, hogy a CÖF is szervezte a FIDESZ békemenetét! A FIDESZ-KDNP és Orbán Viktor hozzáállását pedig pontosan ismerjük.

A Fideszesek el sem mennek a devizakárosultakról szóló parlamenti vitanapokra, leszavazzák a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását, Orbán pedig lepaktál az EBRD-vel saját állampolgáraival szemben!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Neked erről mi a véleményed??

loading…


Read previous post:
Segítség az OTP-s "deviza"-károsultaknak.
Segítség az OTP-s “deviza”-károsultaknak.

Segítség az OTP-s "deviza"-károsultaknak. Egy kis segítség Otp-s adósoknak. - Dr. Szabó László kártérítési ügyvéd. A kölcsönszerződésben a bank feltünteti...

A DEVIZAHITELES PÁRT MENETRENDJE-VIDEÓ
A DEVIZAHITELES PÁRT MENETRENDJE-VIDEÓ

A DEVIZAHITELES PÁRT MENETRENDJE-VIDEÓ - ezt kérem megosztani -  (videó alább!) Dr. Kriston István Devizahiteles Párt ügyvezetőjének devizaügyet átfogó videó-üzenete a...

Close