AZ IGAZSÁG – EZ FÁJNI FOG A BANKOKNAK!

AZ IGAZSÁG - EZ FÁJNI FOG A BANKOKNAK!

AZ IGAZSÁG – EZ FÁJNI FOG A BANKOKNAK!


[good_old_share]

Ezt figyeld!
Járvás Éva – "Tájékoztatjuk, hogy sem az érintett időszakban (2000-2007. között) sem azt követően nem készült olyan általános tájékoztató anyag, amely a devizaalapú kölcsönszerződések "egzakt számítási módszertanát" tartalmazza, mivel ilyen jellegű tájékoztatás elkészítését nem írta elő és jelenleg sem írja elő jogszabály."

loading...

Ennyit tudott megszülni válaszként 70 nap alatt Szabó József Attila MNB igazgatója.

Ez ugyebár nem jogosítja fel a bankokat arra, hogy egyébként létező jogszabályokat megkerülve számoljanak. Nos folytatjuk az értekezést, mivel T igazgató úr tudatosan kerüli azokat a törvényi rendelkezéseket, amelyek a számítási módot kötelező mederbe terelik, ha volt erről tájékoztatás, ha nem.

Az már feltételezni sem merem, hogy tényleg tudatlan ez ügyben. – Járvás Éva.
És akkor ennek tükrében ( IS ) vizsgáljuk meg, hogy mit is mondott a Kúria: Kúriai 2/2014. számú Polgári Jogegységi határozat szerint:
Ha a pénzügyi intézménytől kapott nem megfelelő tájékoztatás vagy a tájékoztatás elmaradása folytán a fogyasztó alappal gondolhatta úgy, hogy az árfolyamkockázat nem valós, vagy az őt csak korlátozott mértékben terheli, a szerződésnek az árfolyamkockázatra vonatkozó rendelkezése tisztességtelen, aminek következtében a szerződés részlegesen, vagy teljesen érvénytelen.

Sőt! Igazolható az árfolyamkockázattal kapcsolatos megtévesztés is! Erről ide kattintva olvashatsz!

loading...

Hogy a nyilvánvaló tények ellenére a politika meddig védi még a bankokat, azt sajnos nem tudjuk megmondani! Neked ezzel kapcsolatban mi a véleményed? Alább megírhatod!

 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?
KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK?

KEDVES „DEVIZÁSOK”! EHHEZ MIT SZÓLTOK? [good_old_share] Ami kevés, az kevés… Fontos kérdés az oldal alján! Várjuk a szavazatod!   Alább...

KEZDŐDIK! - FALUS ZSOLT - "A PER".
KEZDŐDIK! – FALUS ZSOLT – “A PER”

KEZDŐDIK! - FALUS ZSOLT - "A PER" [good_old_share] Falus Zsolt üzenete, és kérése! - Oszd meg! Az UniCredit először a...

Close