KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT?

KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT?

KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT?

[good_old_share]

Nagy kérdés: kit kell elszámoltatni? A bankokat, a kormányt, esetleg a teljes parlamentet?


loading...

 

A „deviza” hitelekkel kapcsolatban egy nagyon érdekes parlamenti felszólalást láthatunk a Jobbikos Z. Kárpát Dánieltől.
Egy olyan törvénnyel kapcsolatban vonja kérdőre a kormányt (forintosítási törvény, és a hozzá kapcsolódó eddigi intézkedések), melyeket a Jobbik is megszavazott.

Az is rendkívül beszédes, hogy bár Z. Kárpát ősbűnről beszél, viszont azt az ősbűnt, amely már bíróság által jogilag bizonyított, a Jobbik sem kéri számon a bankokon. Nevezetesen azt a 734 milliárd forintot, amellyel a bankok megkárosították az ügyfeleiket! Valószínű, hogy a Jobbik is úgy van vele, mint a többi parlamenti párt: a bankok megtették, és kész….

Mint arról korábban már beszámoltunk, a hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Mindezt a Bankszövetség hatékony koordinációja és közreműködése mellet tették. Ez tény!

loading...

Csak azért, hogy a bankárokat büntetőjogilag ne kelljen felelősségre vonni a hatalmas mértékű károkozás miatt, ezt elnevezték „tisztességtelenségnek”…..JAAAA….hogy miután kiderült, jóváírták a károsultak számláján??? És ezzel el van intézve a dolog??? Az elkövetőket pedig futni hagyjuk???

loading…


Finoman szólva is „kilóg a lóláb”. Ha Jobbik jelen pillanatban még ellenzékből sem meri felvállalni, hogy a párt országos elnöksége kiadjon egy hivatalos MTI közleményt, melyben a fent említett súlyos bűncselekményt (halmazati cselekményt) a nevén nevezi, és a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján megindítja az Ügyészségen a büntetőeljárást, akkor nincs miről beszélni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ez a dolog már bizonyított. Ha most ezt sem meri megtenni, akkor a későbbiekben mit várhatunk a párttól?

Neked mi a véleményed? Akad még olyan Jobbikos, akinek ez ismerős: „Mondd ki az igazat, és harcolj érte bátran”. Kinek is volt ez a jelmondata?
Szerinted a Jobbik felelősségre vonná a bankárokat, és valóban tisztességesen rendezné a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYARORSZÁG EURÓPA VÉDELMEZŐJE! OSZD MEG!
MAGYARORSZÁG EURÓPA VÉDELMEZŐJE! OSZD MEG!

MAGYARORSZÁG EURÓPA VÉDELMEZŐJE! OSZD MEG! [good_old_share] Az alábbi videó a hazánkat védő harcosaink tiszteletére készült! Egész Európa ellen egy modernkori...

BÍRÓ ICA BIZAKODÓ, MERT AZ EU-S JOG SZERINT CSAK A TŐKE JÁR VISSZA, HA TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK.
BÍRÓ ICA BIZAKODÓ, MERT AZ EU-S JOG SZERINT CSAK A TŐKE JÁR VISSZA, HA TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK.

BÍRÓ ICA BIZAKODÓ, MERT AZ EU-S JOG SZERINT CSAK A TŐKE JÁR VISSZA, HA TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK. [good_old_share] Teljes...

Close