BÍRÓ ICA KÉRÉSE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ.

BÍRÓ ICA KÉRÉSE A DEVIZA KÁROSULTAKHOZ.

BÍRÓ ICA KÉRÉSE A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ.

[good_old_share]


Sziasztok, kedves barátaim!
Ezt kérem, osszátok, adjátok tovább a DEVIZA HITEL ügy mostmár, több mint fontos! Életbe vágó!!!

Aki, úgy érzi, hogy a Bankok megkárosították az kérem, jöjjön el az alábbi időben a helyszínre!

Minden Magyar állampolgár közös érdeke, hogy jogállamban éljen és ehhez méltóan, valós és igazságos jogorvoslás történjen az ország nagy százalékát érintő és súlyos károkat okozó ügyben!

Sajnos a kormány, ígérete ellenére a deviza károsultak megmentése helyett a Bankokat mentette meg, új törvényeivel együttműködésben a jogalkotókkal!

Ezzel az évek óta húzódó és családokat szándékosan kifosztó, bankspekulációval a többség megélhetését, ellehetetlenítették!

Aki valós változást és igazságszolgáltatást akar, az jöjjön és tudassa a kormányunkkal, hogy az útszéli árokból az emberi létezés jogán, kiált és kiáll önmaga igazságáért!

Minden érintett jöjjön és együttesen láttassuk, hogy mennyien nem lettünk megmentve!

Lehet "Ők "nem is "tudják", mert még sosem jöttünk össze mindannyian.

Most jönnötök kellene, mert egyszer csak nem lesz tovább élhető élettér országunkban számotokra.

Szépen meg fogjuk egymás kezét és közösen kérjük, hogy a devizában becsapott emberek érdekeit védje meg a Bankok csalása ellen a Kormány és a Bíróságok,..úgy ,ahogy más EU -s , országokban történt!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A felvételi árfolyamon való, tisztességes visszafizetést törvényesítsék, ahogy a választások előtt megígérték a segítséget!

Eleget vártunk, most szépen kér a nép …!!!

El a kezekkel a házainkról!

A jogtalan kilakoltatásokat, azonnal függesszék fel!

Ha sokan ott leszünk, és összefogunk, csak akkor érhetünk el változást! Talpra Magyar … !!!!!
2017. február 14., 10:30–13:00 Markó utca 27, Budapest 1055 Tobábbi részletek IDE KATTINTVA!

Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM