Kásler Árpád-Fontos Közlemény

Kásler Árpád-Fontos Közlemény

Mint korábban arról hírt adtunk, autós vonulást szervezünk, a kifosztott banki adósok számára Ócsától hat kilométerre épített, gettóra emlékeztető lakótelepről Budapestre.

A várható nagy létszámú járműre való tekintettel és az október 23-án számos már előre bejelentett rendezvény miatt az általunk megtervezett eredeti útvonal nem jöhetett számításba. Így kénytelenek voltunk alkalmazkodni a lehetőségekhez módosítva az útvonalat. De nemcsak az útvonalat módosítottuk, hanem az autós vonulás dátumát is október 20-ra, vasárnapra.A vonulás célja a minél nagyobb figyelemfelhívás. Úgy ítéltük meg, hogy sokkal nagyobb eredmény érhető el akkor ha „egyedüliként” vonulunk Ócsától Budapestig és a fővároson belül, mintha ezzel párhuzamosan még aznap több tucat tüntetés, rendezvény zajlana. Amennyiben 23-án vonulnánk úgy teljesen „felhígulna” a banki adósok megmozdulása, összekevernék az 56-os megemlékezők csoportjával és a média is sikeresebben elhallgatná. Ezért az autós vonulásra a gyülekezés,  2013. október 20-án 10 órai kezdéssel az Ócsai gettónál kezdődik, majd onnan 11 órakor indulunk Budapest irányába.

loading...


Így sokkal nagyobb az esély arra, hogy elérjük a célunkat, nem beszélve arról, ha a kritikus létszám közelébe érünk, úgy bevárható a 23-i utánpótlás is.

Ha nem lesz kritikus létszám, úgy A Haza Nem Eladó Mozgalom minden városban ahol alapszervezettel rendelkezik, részt vesz az ’56-os megemlékezéseken és koszorúzni fog az emlékhelyeknél. Erről a helyi vezetőknek kell gondoskodni, hogy időben bejelentsék az önkormányzatoknál,  rendezvény szervezőknél, koszorúzási szándékukat.

A vonulásra a BRFK az engedélyt megadta már csak a Dabasi Rendőr főkapitányság jóváhagyására várunk, de szóbeli egyeztetésünk alapján nagy valószínűséggel az is megérkezhet még a mai nap folyamán.

Tehát „1956 néhány Tank…2013 néhány Bank” menet október 20-án. Gyülekező Ócsán 10 órától, indulás Ócsáról 11 órakor,  az 5-ös számú Ócsai úton Budapest irányába, Budapest-Grassalkovich út-Helsinki út-Soroksári út-Ferenc krt.- József krt.-Rákóczi út-Kerepesi út-Hungária krt.-Róbert Károly krt.-Árpád híd-Pacsirtamező u.-Bécsi út-Vörösvári út-Árpád híd-Róbert Károly krt. –Váci út-Dózsa György út. A Dózsa György úton letáborozunk, a gépkocsik létszámától függően két vagy három sorban.

loading...


Munkagépek és teherautók 7,5 tonnáig csatlakozhatnak, a munkagépek csak Ócsától Budapestig jöhetnek a konvojjal.

Emberek, ez az utolsó esély ebben az évben, hogy érdemi megmozdulás jöjjön létre és megfelelő nyomást gyakoroljunk a bankokra és a hatóságokra. Aki kifogást keres, hogy miért nem tud eljönni az biztosan meg is fogja találni, aki el akar jönni, de nincs miből vagy kivel az biztosan meg fogja oldani.

2013. október 20-án találkozunk Ócsán-Gettót a felelősöknek, nem a kifosztottaknak!

Kásler Árpád

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Kartellgyanú árnyékában magyarázkodnak a bankok
Kartellgyanú árnyékában magyarázkodnak a bankok

Megkezdődött a Portfolio.hu által kedden beharangozott tárgyalás arról, vajon a bankok összejátszottak-e 2011 őszén a végtörlesztési célú hitelek korlátozásában és kamatának emelésében....

Devizahitelesek: az adósság kétharmadát elengednék a bankok
Devizahitelesek:az adósság kétharmadát elengednék a bankok?

Újabb banki megállapodás körvonalazódik: úgy tűnik, a devizaadósok tartozásának kétharmadát engednék el a hitelező pénzintézetek. Újabb banki megállapodásról értesültünk: ebben...

Close