Kártérítési Ügyvéd – Segítség a bankok elleni kártérítéshez:

Kártérítési Ügyvéd - Segítség a bankok elleni kártérítéshez:

Kártérítési Ügyvéd – Segítség a bankok elleni kártérítéshez:


Akinek a banki szerződés tisztességtelensége miatt jogerős ítélete van annak az alábbiakat érdemes végiggondolni.

A kölcsön felvétele óta milyen élete volt?
Milyen lehetőségektől esett el? ( Utazás, nyaralás, gyógyszerek megvsárlása, rezsi nem fizetése, beszűkült életlehetőségek, munkahely elvesztése)Az emberi kapcsolatok romlása terén : Állandó veszekedések a családban, depresszió, megbetegedések a stressz miatt, szorongás, feszültség, kilátástalanság, egyik napról a másikra élés, bizonytalanság, családok széthullása, gyerekek nem megfelelő színvonalú ellátása.

Egészségromlás, cukorbetegség, pánikroham, szerzett pszichoszomatikus betegségek.Haláleset.

Milyen egyéb lehetőségektől esett el?
Hogyan élhetett volna ha nem csapta volna be a bank a kockázatok elhallgatásával és nem vette volna fel a hitelt?

A fentiekhez milyen bizonyítékokkal rendelkezik? Milyen összegű a kára?

Egy olvasó a következő hozzászólást tette: Ahh, amiről nincs számla, azt nem fogadják be..

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kártérítési Ügyvéd: Nem egészen világos, hogy miről kell a számla? A cukorbetegségről? A pánikrohamról? A családok széthullásáról? Esetleg a halálesetről?

Vagy az elmaradt utazásokról? Vagy a tanúk által is hallott folyamatos veszekedésekről? A romló emberi kapcsolatokról? De köszönöm az értékes hozzászólást….Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM