“Deviza”-hitelek rendezése – Ez lehet az első lépcső.

"Deviza"-hitelek rendezése - Ez lehet az első lépcső.

"Deviza"-hitelek rendezése – Ez lehet az első lépcső.


Dr. Marczingós László ügyvéd úr január 27-i bejegyzése: Sorra győzöm meg az egyes bíróságokat az EUB EDE eljárás kapcsán.

 

Felfüggesztik a pereket a C-932/19. sz. alatti eljárásra figyelemmel.A bankok mindenhol megkapják az érvelési lehetőséget, ám nagyon nem tudnak meggyőzővé válni. Ez lehet az első lépcső…

NCK: Azután később, február 7.-e környékén mintha változott volna valami az átvert "adósok" számára negatív értelemben:

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Egy folyosói pletyka szerint igazgatási úton kötelezték a Fővárosi Törvényszék bíráit, hogy minden devizás ügyet zárjanak le, nem lehet felfüggeszteni semmit.

Ha a hír nem igaz, akkor miért nem függesztik fel a pereket? Ha igaz, akkor ezt hogyan merészelik?

Kinek milyen tapasztalata van e téren?

Eljött egy jogvédő egyesület sajtósa, mint tartalomszolgáltató a Fővárosi Törvényszék másodfokú tárgyalására. Nem engedélyezték neki a videofelvétel készítését. Furcsa, ilyen tapasztalatom eddig soha nem volt.

A tanács nem függesztette fel a per tárgyalását az EUB C-932/19. eljárásra figyelemmel.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Én elfogultságot jelentettem be, mert az alábbi kollégiumi ülési jegyzőkönyv szerint az ott képviselt tanácsok megállapodnak abban, mely jogi tények kapcsán hogyan fognak dönteni az egyes jogvitákban, a jövőben.

Nem vették figyelembe a kizárási indítványt.

Mindent megtettem szakmailag, amit lehetett. Az iratismertetés során “fejtegetésnek” minősítették az EUB anyagomat.

Ez van… nem tetszik a mentalitás- Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM