Kártérítési Ügyvéd – devizahitel – van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd - devizahitel - van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd – devizahitel – van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd – Az OTP CHF és japán yenes hitelek szerződéseiben és Üzletszabályzatában olyan közgazdasági indokai vannak az árfolyamkockázat bekövetkezésének amelyek alapján az adós nem gondolhatta alappal azt, hogy emelkedik az árfolyam.


 

Az OTP ugyan felhívta a figyelmet a lehetséges emelkedésre de olyan magyarázatot fűzött ennek a bekövetkezéséhez amely miatt a hitelfelvevő nem számolhatott annak bekövetkezésével.Van remény OTP-nél is!

Az összes OTP-s szerződésből hiányzik az árfolyam emelkedés gazdasági mechanizmusának bemutatása ezért a fogyasztó számára nem világos és nem érthető , hogy mitől emelkedne az árfolyam vagyis érvénytelen a szerződés.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Érvénytelenség esetén kérni kell a bíróságot, hogy a Kúria által javasolt plusz 20%-ot tegye rá a felvett hitelre és vonja le a már addig kifizetett részt és az így fennmaradó összeg lesz az adós tartozása forintban.

El kell kerülni a forint kamat (Bubor) alkalmazását hiszen a Kúria állásfoglalása is arról szól, hogy csak 20%-ot lehet rátenni még akkor is ha teljesen érvénytelen a szerződés. Az adósnak ugyanis valamilyen árfolyammozgásra számítania kellett- mondja a Kúria.

Jelszó: Kikaparjuk magunkat a föld alól is! Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM