Kártérítési Ügyvéd – devizahitel – van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd - devizahitel - van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd – devizahitel – van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd – Az OTP CHF és japán yenes hitelek szerződéseiben és Üzletszabályzatában olyan közgazdasági indokai vannak az árfolyamkockázat bekövetkezésének amelyek alapján az adós nem gondolhatta alappal azt, hogy emelkedik az árfolyam.


 

Az OTP ugyan felhívta a figyelmet a lehetséges emelkedésre de olyan magyarázatot fűzött ennek a bekövetkezéséhez amely miatt a hitelfelvevő nem számolhatott annak bekövetkezésével.Van remény OTP-nél is!

loading...

Az összes OTP-s szerződésből hiányzik az árfolyam emelkedés gazdasági mechanizmusának bemutatása ezért a fogyasztó számára nem világos és nem érthető , hogy mitől emelkedne az árfolyam vagyis érvénytelen a szerződés.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Érvénytelenség esetén kérni kell a bíróságot, hogy a Kúria által javasolt plusz 20%-ot tegye rá a felvett hitelre és vonja le a már addig kifizetett részt és az így fennmaradó összeg lesz az adós tartozása forintban.

El kell kerülni a forint kamat (Bubor) alkalmazását hiszen a Kúria állásfoglalása is arról szól, hogy csak 20%-ot lehet rátenni még akkor is ha teljesen érvénytelen a szerződés. Az adósnak ugyanis valamilyen árfolyammozgásra számítania kellett- mondja a Kúria.

Jelszó: Kikaparjuk magunkat a föld alól is! Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Kártérítési ügyvéd-Megjött az Európai Bíróság újabb devizahiteles ítélete
Kártérítési ügyvéd-Megjött az Európai Bíróság újabb devizahiteles ítélete

Kártérítési ügyvéd-Megjött az Európai Bíróság újabb devizahiteles ítélete Kártérítési ügyvéd - Semmis-e egy devizahitel-szerződés attól, hogy a folyósítás során alkalmazott...

TE ALÁÍRTÁL A BANKNAK?
TE ALÁÍRTÁL A BANKNAK?

TE ALÁÍRTÁL A BANKNAK? Palackposta – szellem a palackban (Ti küldtétek)   Lassan egy éve lesz, hogy kóborlásaim során egy...

Close