73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN!

73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN!

73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN!

Budapest fölött, Leányfalun. A multimilliárdos burzsoázia célszemélye: Soós Sándor. Érdemes figyelembe venni, hogy ha elég ember fog össze, akkor megakadályozható a kilakoltatás!


Érdemes figyelembe venni, hogy ha elég ember fog össze, akkor megakadályozható a kilakoltatás! Tehát a károsultaknak egyetlen esélyük, ha megfelelő összefogással komoly tömeget alkotnak, és a végsőkig kiállnak egymásért!

Tudósítás: Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, médiaalapító.

loading...

"…Ha nem volna olyan lusta a nép, és nem csak a kifogásokat keresnék az érintettek, akkor nem volna több kilakoltatás sem!…"

"…Az összes kilakoltatást meg lehetne akadályozni….tudatosan!…"

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN! Budapest fölött, Leányfalun. A multimilliárdos burzsoázia célszemélye: Soós Sándor.Tudósítás: Molnár F. Árpád, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, médiaalapító. Tel.: +36/30/919-6386.)

Közzétette: Molnár F. Árpád Eli – 2019. október 2., szerda"…Az összes kilakoltatást meg lehetne akadályozni….tudatosan!…"

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás
Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás

Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás: az óceánok és a jég drámai változásairól számol...

Segítsünk egy megosztással, mielőtt mégtöbb ember meghalna!
Segítsünk egy megosztással, mielőtt mégtöbb ember meghalna!

Segítsünk egy megosztással, mielőtt mégtöbb ember meghalna! FELHÍVÁS!   Kérlek,  megosztásokkal segíts abban, hogy a magyar közvélemény is minél szélesebb...

Close