DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK…Hogy lett ez kiszámolva?

DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK...Hogy lett ez kiszámolva?

DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK…Hogy lett ez kiszámolva?

CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK. Hogy lett ez kiszámolva?


 

Tisztelt Cím! Nagyon sok ember esett áldozatául a deviza hitelnek.

A fiam 2008-ban felvett 7,5 millió forintos devizahitelt, a havi törlesztés összege akkor 41.000,-Ft volt. Ez az összeg felemelkedett havi 83.000-ra.Az eredeti hitelt szerintem már régen visszafizette. Majd a hitel forintosításra került, akkor  10,5 millió lett a hitel- 5 évvel ezelőtt.- és még mindig és még legalább 15 évig kell fizetni a hitelt!

HOGY LETT EZ KISZÁMOLVA??? Mivel nem vagyunk számszaki emberek, csak fizetünk, fizetünk és a hitel soha nem került kfizetésre?????

Egy becsapott, átvert „deviza”-károsult.

NCK válasz (nem fog tetszeni): Meggyőződésünk, hogy ez csak olyan országban történhet meg, ahol a pénzvilág átvette az irányítást a politikai – és ezzel együtt a társadalmi rendszer felett.

A bankárok írják a törvényeket, a mindenkori kormánynak pedig az a feladata, hogy megszavazza azokat (a demokrácia és a jogállam látszatának fenntartása érdekében). A pénz lett az egyetlen érték, az emberi élet, a létbiztonság, az erkölcs már nem számít.

Ha ezt még egy paktummal, írásba foglaltan is megerősítik, akkor az elköteleződés tagadhatatlan.

A jelenlegi parlamenti pártok (az összes „ellenzéki” párt is) ennek a jól felépített politikai és pénzügyi rendszernek a részei. A pénzvilág gondoskodott róla, hogy a pártokat csak a bankok iránt elkötelezett emberek irányíthassák, és a törvényeket ennek megfelelően hozzák.

A képviselőket a pártfegyelem köti, szavazataikat nem az emberek érdeke, hanem a pártjuk vezetősége határozza meg. A renitenseket „kiszavazásuk” miatt pénzbüntetéssel sújtják, és a pártfegyelem megsértése miatt kizárják. Csak azok maradhatnak, akik a rendszer iránt elkötelezettek.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezért nincs egyetlen parlamenti párt részéről fizikai fellépés a kilakoltatások megakadályozása érdekében. És ezért nem kattant bilincs még egyetlen bankár csuklóján sem.

Azok a károsultak, akik a jelenlegi parlamenti pártokat támogatják, valójában a kifosztó pénzvilág rendszerét támogatják. Ha mostani parlamenti pártokra szavaznak, saját maguk és családjuk ellen szavaznak! Sajnos ennél egyszerűbben és érthetőbben nem tudjuk megfogalmazni a választ.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM