DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK…Hogy lett ez kiszámolva?

DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK...Hogy lett ez kiszámolva?

DEVIZAHITEL-CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK…Hogy lett ez kiszámolva?

CSAK FIZETÜNK ÉS FIZETÜNK. Hogy lett ez kiszámolva?


 

Tisztelt Cím! Nagyon sok ember esett áldozatául a deviza hitelnek.

A fiam 2008-ban felvett 7,5 millió forintos devizahitelt, a havi törlesztés összege akkor 41.000,-Ft volt. Ez az összeg felemelkedett havi 83.000-ra.Az eredeti hitelt szerintem már régen visszafizette. Majd a hitel forintosításra került, akkor  10,5 millió lett a hitel- 5 évvel ezelőtt.- és még mindig és még legalább 15 évig kell fizetni a hitelt!

HOGY LETT EZ KISZÁMOLVA??? Mivel nem vagyunk számszaki emberek, csak fizetünk, fizetünk és a hitel soha nem került kfizetésre?????

Egy becsapott, átvert „deviza”-károsult.

NCK válasz (nem fog tetszeni): Meggyőződésünk, hogy ez csak olyan országban történhet meg, ahol a pénzvilág átvette az irányítást a politikai – és ezzel együtt a társadalmi rendszer felett.

A bankárok írják a törvényeket, a mindenkori kormánynak pedig az a feladata, hogy megszavazza azokat (a demokrácia és a jogállam látszatának fenntartása érdekében). A pénz lett az egyetlen érték, az emberi élet, a létbiztonság, az erkölcs már nem számít.

Ha ezt még egy paktummal, írásba foglaltan is megerősítik, akkor az elköteleződés tagadhatatlan.

loading...

A jelenlegi parlamenti pártok (az összes „ellenzéki” párt is) ennek a jól felépített politikai és pénzügyi rendszernek a részei. A pénzvilág gondoskodott róla, hogy a pártokat csak a bankok iránt elkötelezett emberek irányíthassák, és a törvényeket ennek megfelelően hozzák.

A képviselőket a pártfegyelem köti, szavazataikat nem az emberek érdeke, hanem a pártjuk vezetősége határozza meg. A renitenseket „kiszavazásuk” miatt pénzbüntetéssel sújtják, és a pártfegyelem megsértése miatt kizárják. Csak azok maradhatnak, akik a rendszer iránt elkötelezettek.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezért nincs egyetlen parlamenti párt részéről fizikai fellépés a kilakoltatások megakadályozása érdekében. És ezért nem kattant bilincs még egyetlen bankár csuklóján sem.

Azok a károsultak, akik a jelenlegi parlamenti pártokat támogatják, valójában a kifosztó pénzvilág rendszerét támogatják. Ha mostani parlamenti pártokra szavaznak, saját maguk és családjuk ellen szavaznak! Sajnos ennél egyszerűbben és érthetőbben nem tudjuk megfogalmazni a választ.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELES FELSZÓLALÁS BRÜSSZELBEN
DEVIZAHITELES FELSZÓLALÁS BRÜSSZELBEN

DEVIZAHITELES FELSZÓLALÁS BRÜSSZELBEN DEVIZAHITELES ÜGYBEN KÁSLER FELSZÓLAL BRÜSSZELBEN.   Kásler Árpád, a Haza pártja honlapján közzétette, hogy „devizahiteles” ügyben a...

Kártérítési Ügyvéd - devizahitel - van remény, még az OTP-nél is!
Kártérítési Ügyvéd – devizahitel – van remény, még az OTP-nél is!

Kártérítési Ügyvéd - devizahitel - van remény, még az OTP-nél is! Kártérítési Ügyvéd - Az OTP CHF és japán yenes...

Close