EZ KEMÉNY! ÍGY HÜLYÍTIK MEG AZ ORSZÁGOT

loading...

EZ KEMÉNY! ÍGY HÜLYÍTIK MEG AZ ORSZÁGOT

A Magyar Bankszövetség szerint a jól fizető, árfolyamgátba nem belépő ügyfelek 82 százalékának csökken az elszámolás és forintosítás után a törlesztőrészlete.

 

Fel kell tennünk a kérdést, hogy hol van az a 82 százalék, mert az alább is látható szavazati arány éppen a Bankszövetség és a kormány állításával ellentétes. 

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

A tartozással bírók kétharmada továbbra is adós marad, nekik az eszközkezelő és a magáncsőd jelenthet megoldást. A szövetség előre jelezte: ősszel a forinthitelesek zömének nem változik majd a törlesztőrészlete.

„Jelentős törlesztőrészlet-csökkenés 82 százaléknál történt, jelentős változás nem történt 16 százaléknál, és 2 százalék az, ahol növekedés fordult elő a havi törlesztőrészletekben az elszámolás után. […] Ezért kell a figyelmet felhívnom, hogy nagyon nagy hiba néhány ügyfelet kiragadni és azt mondani, hogy az elszámolás alapvetően káros” – közölte Kovács Levente, a bankszövetség főtitkára.

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...