KÁRTÉRÍTÉSI PER IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA!

KÁRTÉRÍTÉSI PER IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA!

KÁRTÉRÍTÉSI PER IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA!

[good_old_share]


KÚRIA "KILÉPÉSE" AZ EURÓPAI UNIÓBÓL
KÁRTÉRÍTÉSI PER – IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA
UNIÓS KÁRTÉRÍTÉSI PERVITELI AJÁNLAT IGÉNYLÉSE

 

Email jelentkezés: drkristonugyved@gmail.com
KÚRIA "KILÉPÉSE" AZ EURÓPAI UNIÓBÓL.C-118/17 uniós ítéletre a Kúria közleményét és Dr. Darák Péter válaszlevelét közzéteszem. A jogvéleményem továbbra is az, hogy a C-118/17 és C-51/17 ítéleteket a magyar tagállami bíróságoknak (tagállami bírónak) kötelező közvetlenül alkalmazni, annak értelmezésére a Kúria nem jogosult. Kúria emlékeztető (C-51/17) és Közlemény (C-118/17) – egyebekben aláíratlan" dokumentumai nem jogforrások.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

KÁRTÉRÍTÉSI PER – IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA

Az unió és a tagállam közötti "labdázást" elszenvedő devizaadós fogyasztók védelmében az Európai Unió Bíróságán 14 megbízóm jogi képviseletében jogérvényesítésbe kezdtem és kártérítési keresetben érvényesítem az devizaalapú árfolyamveszteségből és a vagyonvesztésből eredő károkat.

Email: drkristonugyved@gmail.com címen díjmentesen lehet uniós kártérítési perviteli ajánlatot kérni.
Dr. Kriston István ügyvéd, Európajogi (pénzügyi) szakjogász.loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM