KÁRTÉRÍTÉSI PER IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA!

KÁRTÉRÍTÉSI PER IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA!

KÁRTÉRÍTÉSI PER IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA!

[good_old_share]


KÚRIA "KILÉPÉSE" AZ EURÓPAI UNIÓBÓL
KÁRTÉRÍTÉSI PER – IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA
UNIÓS KÁRTÉRÍTÉSI PERVITELI AJÁNLAT IGÉNYLÉSE

 

Email jelentkezés: drkristonugyved@gmail.com
KÚRIA "KILÉPÉSE" AZ EURÓPAI UNIÓBÓL.C-118/17 uniós ítéletre a Kúria közleményét és Dr. Darák Péter válaszlevelét közzéteszem. A jogvéleményem továbbra is az, hogy a C-118/17 és C-51/17 ítéleteket a magyar tagállami bíróságoknak (tagállami bírónak) kötelező közvetlenül alkalmazni, annak értelmezésére a Kúria nem jogosult. Kúria emlékeztető (C-51/17) és Közlemény (C-118/17) – egyebekben aláíratlan" dokumentumai nem jogforrások.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

KÁRTÉRÍTÉSI PER – IRÁNY EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA

Az unió és a tagállam közötti "labdázást" elszenvedő devizaadós fogyasztók védelmében az Európai Unió Bíróságán 14 megbízóm jogi képviseletében jogérvényesítésbe kezdtem és kártérítési keresetben érvényesítem az devizaalapú árfolyamveszteségből és a vagyonvesztésből eredő károkat.

Email: drkristonugyved@gmail.com címen díjmentesen lehet uniós kártérítési perviteli ajánlatot kérni.
Dr. Kriston István ügyvéd, Európajogi (pénzügyi) szakjogász.loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM