JÓ HÍR – MKB BANK IS KIÜTVE!

JÓ HÍR - MKB BANK IS KIÜTVE!

JÓ HÍR – MKB BANK IS KIÜTVE!

Újabb győztes ítélet érkezett. – a Devizahitel Vége oldaláról.

[cn-social-icon]

Ügyfelünk az MKB-tól vett fel 2007-ben 17 Millió Ft devizaalapú jelzáloghitelt. Fizetési nehézségek miatt- egyre emelte a bank a törlesztőket és már képtelenség volt fizetni – a bank eladta a követelést egy követeléskezelő cégnek, majd az a cég végrehajtást indított 29 Millió Ft értékben az adós ellen.

Kétségbeesés és az abból való kilábalás után ügyfelünk nem hagyta magát és VH megszüntetési pert indított.

A nyertes ítélet bizonyítja, hogy jól tette!FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

(Az ítélet megtalálható és olvasható a cikk alatt.)

Mivel nyert az ügyfél?

A bíróság a THM számítás nem megfelelősége miatt (mely a szerződés semmisségét eredményezte) kimondta a végrehajtás megszüntetését.

 A követeléskezelő cég az ítélet eredményeképpen nem tudja érvényesíteni a követelését! Az ügyfél pedig boldog, mert fellélegezhet, nem kell félnie a kilakoltatástól és a meghurcolástól, maradhat a család a saját ingatlanában.

Sok devizakárosult elkeseredett, és úgy érzi, hogy nincs értelme a kifosztó, csaló bankok elleni küzdelemnek, mondván, hogy „úgy sem lesz pozitív eredmény”.

Számukra ajánljuk az alábbi cikkeket, de ezeken kívül is számos sikeres per anyagait lehet megtalálni weboldalunkon:

ISMÉT NYERTES ÍTÉLET – MOST A CIB VÉRZETT EL!

 

FORDULT A KOCKA – A MERKANTIL SZORULT HELYZETBEN

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM