JÓ HÍR – MKB BANK IS KIÜTVE!

JÓ HÍR - MKB BANK IS KIÜTVE!

JÓ HÍR – MKB BANK IS KIÜTVE!

Újabb győztes ítélet érkezett. – a Devizahitel Vége oldaláról.

[cn-social-icon]

Ügyfelünk az MKB-tól vett fel 2007-ben 17 Millió Ft devizaalapú jelzáloghitelt. Fizetési nehézségek miatt- egyre emelte a bank a törlesztőket és már képtelenség volt fizetni – a bank eladta a követelést egy követeléskezelő cégnek, majd az a cég végrehajtást indított 29 Millió Ft értékben az adós ellen.

loading...

Kétségbeesés és az abból való kilábalás után ügyfelünk nem hagyta magát és VH megszüntetési pert indított.

A nyertes ítélet bizonyítja, hogy jól tette!FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

(Az ítélet megtalálható és olvasható a cikk alatt.)

Mivel nyert az ügyfél?

A bíróság a THM számítás nem megfelelősége miatt (mely a szerződés semmisségét eredményezte) kimondta a végrehajtás megszüntetését.

loading...

 A követeléskezelő cég az ítélet eredményeképpen nem tudja érvényesíteni a követelését! Az ügyfél pedig boldog, mert fellélegezhet, nem kell félnie a kilakoltatástól és a meghurcolástól, maradhat a család a saját ingatlanában.

Sok devizakárosult elkeseredett, és úgy érzi, hogy nincs értelme a kifosztó, csaló bankok elleni küzdelemnek, mondván, hogy „úgy sem lesz pozitív eredmény”.

Számukra ajánljuk az alábbi cikkeket, de ezeken kívül is számos sikeres per anyagait lehet megtalálni weboldalunkon:

ISMÉT NYERTES ÍTÉLET – MOST A CIB VÉRZETT EL!

 

FORDULT A KOCKA – A MERKANTIL SZORULT HELYZETBEN

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BE KÍVÁNJÁK TILTANI A DEVIZAHITELESEK MEGMOZDULÁSÁT.
BE KÍVÁNJÁK TILTANI A DEVIZAHITELESEK MEGMOZDULÁSÁT

BE KÍVÁNJÁK TILTANI A DEVIZAHITELESEK MEGMOZDULÁSÁT Tisztelt Sorstársak!   Tervezett és közösen szervezett eseményünket a rendőrségtől Bucsek Gábor rendőr dandártábornok...

A SZAVAZÁS – DEVIZAKÁROSULTAK MOZGALMA.
A SZAVAZÁS – DEVIZAKÁROSULTAK MOZGALMA

A SZAVAZÁS – DEVIZAKÁROSULTAK MOZGALMA [cn-social-icon] Az alábbi kérdések magukért beszélnek. Nincs nagyon mit hozzátenni. Kíváncsian várjuk az eredményeket.  ...

Close