ÉHSÉGSZTRÁJKBA KEZD A „HITELESEKÉRT”

ÉHSÉGSZTRÁJKBA KEZD A "HITELESEKÉRT"

Budapest – „Sokan a szó szoros értelmében éheznek, hogy ki tudják nyögni a devizahitel törlesztő részletüket.

Míg ezek az emberek egyre szegényebbek, a bankárok egyre gazdagabbak" – vallja Fülei-Szántó András, aki az életét teszi kockára azért, hogy felhívja a törvényhozók figyelmét a hitelek miatt elszegényedő emberek problémáira. A férfi már egy mozgalmat is életre hívott, amely azután szerveződött a Facebookon, miután a Blikk cikksorozatot indított a pórul járt autóhitelesek kálváriájáról.


– A szabadban étlen, szomjan fogok tölteni 4 napot. Cukorbetegként az orvosom ugyan óva intett ettől, ennek ellenére mégis vállaltam – mondta a Mozgalom az Autó- és Fogyasztási Hitelesekért vezetője. 

Az akciót a József nádor téren, a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete előtt kezdte meg Fülei-Szántó, aki szombaton egy hatalmas demonstrációval fejezi majd be figyelemfelkeltő akcióját.


Forrás: Blikk.hu

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM