KÁRTÉRÍTÉS AZ AUTÓHITELESEKNEK?

KÁRTÉRÍTÉS AZ AUTÓHITELESEKNEK?

KÁRTÉRÍTÉS AZ AUTÓHITELESEKNEK?

[cn-social-icon]

Hogy ebből mi lesz, azt nem tudhatjuk, mert "hivatalos" médiumok már több alkalommal közöltek tényként olyan banki és végrehajtói visszaéléseket, melyeknek a későbbiekben semmilyen jogi következménye nem lett. Mindenesetre közzétesszük a riportot.Több 10 ezer autóhiteles ügyfél kérhet kártérítést utólag is bizonyos költségek felszámításáért egy közérdekű jogerős per nyomán.

loading...

Ezentúl véget érhet az a gyakorlat is, hogy behajtócégek elviszik a hitelre vagy lízingre vásárolt autót a tulajdonos tudta nélkül egy vitatott tartozás miatt. Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy bírósági döntés nélkül vettek el így autókat behajtócégek.

Egy szegedi ügyvéd jogerős közérdekű pert nyert a Lombard Lízing Zrt-vel szemben, amely kimondja az üzletszabályzat több pontjának érvénytelenségét.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FONTOS FIGYELMEZTETÉS AUTÓSOKNAK!
FONTOS FIGYELMEZTETÉS AUTÓSOKNAK

Barabás Gyula - Pénzügyi fogyasztóvédelem [cn-social-icon] Autósok, akiknek már eladták az autót is! Elszámolásnál nem mindegy, hogy a vételárat -...

DR. LÉHMANN - NÉHÁNY ELKESEREDETT ÜZENET.
DR. LÉHMANN – NÉHÁNY ELKESEREDETT ÜZENET

DR. LÉHMANN - NÉHÁNY ELKESEREDETT ÜZENET [cn-social-icon] Néhány kedves levelezőmtől érkezett üzenetet teszek közzé. A forintosítás nem más, mint a...

Close