KÁRPÓTOLNI FOGJUK A DEVIZAHITEL-KÁROSULTAKAT.

KÁRPÓTOLNI FOGJUK A DEVIZAHITEL-KÁROSULTAKAT.

KÁRPÓTOLNI FOGJUK A DEVIZAHITEL-KÁROSULTAKAT.

[good_old_share]


loading...

Ígéretekből nincs hiány.

 

Minden átvert hitelkárosult emlékezhet arra a kijelentésre, melyet a jelenlegi kormánypárt tett még a 2010-es választások előtt: „Senkit sem hagyunk az út szélén”…Sajnos azóta már tisztán láthatjuk, hogy a forint forintosításával a teljes parlament megszavazta azt a törvényt, amellyel a bankok extraprofitját is biztosító elszámolási metódust bebetonozta a törvényhozás.

Ennek a metodikának bizonyos tételeit most az Európai bíróság vizsgálja, és könnyen lehet, hogy a vizsgálat eredménye pozitív változást hoz majd a Magyar „deviza”-károsultak számára.

Addig viszont még van egy kis idő, amely nagy türelmet és kitartást igényel a károsultaktól.

 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos is beszédet mondott a Kossuth téren, a devizahitel-károsultak tüntetésén.

loading...
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
IDŐSEBB "DEVIZA"-KÁROSULTAK FIGYELMÉBE.
IDŐSEBB “DEVIZA”-KÁROSULTAK FIGYELMÉBE.

IDŐSEBB "DEVIZA"-KÁROSULTAK FIGYELMÉBE. [good_old_share] Horváth Rudolf - Deviza károsultak figyelmébe!   A mára már több mint 10 éves devizaszerződésekben és...

JÖVEDELEM LETILTÁS, INKASSZÓ.
JÖVEDELEM LETILTÁS, INKASSZÓ.

JÖVEDELEM LETILTÁS, INKASSZÓ. [good_old_share] Miből, miért és mennyit vehet el ? A végrehajtási eljárás egyik első lépése, hogy az adóst...

Close