A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!

A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!

A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!


Egy kedves olvasónk írta a következő sorokat:

A bankok pénzügyi órákat tartanak az iskolákban! Milyen jogon és kinek a felhatalmazásával, engedélyével???

Egy jóságos álarc mögé bújtatva mondván, hogy takarékosságra és a pénzzel való gazdálkodásra adnak tanácsot a gyerekeknek!!!Ki engedi be őket az iskolákba??? Ilyen alapon holnap egy iszlámista mehet be órát tartani???

loading...

Én biztos nem, mert nekem pedagógus diplomám van, de ha pl. a művészettörténetről szeretnék órát tartani, ezer szűrőn és akkreditáción átesve sem biztos, hogy csak úgy beengednének órát tartani!

Mindez kinek a felelőssége, hogy a gyerekeink agyát moshatják a bankok az iskolában!!???

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

NCK: Nekünk is volna egy kérdésünk ezzel kapcsolatban: Vajon a bankok a PÉNZ KELETKEZÉSÉT is elmagyarázzák a gyermekeinknek? Azt is elmondják, hogy a SEMMIBŐL teremtik a pénzt? Vagy csak a fiatal generáció agyát akarják átmosni, hogy aztán a későbbiekben őket is ki tudják fosztani?

Vajon TE elmondod a gyerekeidnek, és a fiatal generációnak hogy a bankárnak és politikusnak azt sem szabad elhinni, AMIT KÉRDEZNEK ??? Vajon Te megteszel azért mindent, hogy távol tartsd őket a bankoktól? Elmagyarázod a gyerekeknek, hogy a kollaboráns bankárbérenc politikusok hogy szolgálják ki törvényekkel a pénzügyi terroristákat?

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Új törvény készül a devizakárosultak ellen?
Új törvény készül a devizakárosultak ellen?

Új törvény készül a devizakárosultak ellen? Félő, hogy egy a tanulmány előkészít egy kúriai devizahiteles döntést!!! „Ellenszer”, megoldás az oldal...

Bíróság meggyőzve bank legyőzve!
Bíróság meggyőzve bank legyőzve!

Bíróság meggyőzve bank legyőzve! 2020.01.09 az ítéletetet az oldal alján lévő linkről lehet letölteni! Másodfokú ítéletben semmis a Merkantil szerződése....

Close