A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!

A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!

A bankárok már a gyermekeinket akarják behálózni!


Egy kedves olvasónk írta a következő sorokat:

A bankok pénzügyi órákat tartanak az iskolákban! Milyen jogon és kinek a felhatalmazásával, engedélyével???

Egy jóságos álarc mögé bújtatva mondván, hogy takarékosságra és a pénzzel való gazdálkodásra adnak tanácsot a gyerekeknek!!!Ki engedi be őket az iskolákba??? Ilyen alapon holnap egy iszlámista mehet be órát tartani???

Én biztos nem, mert nekem pedagógus diplomám van, de ha pl. a művészettörténetről szeretnék órát tartani, ezer szűrőn és akkreditáción átesve sem biztos, hogy csak úgy beengednének órát tartani!

Mindez kinek a felelőssége, hogy a gyerekeink agyát moshatják a bankok az iskolában!!???

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

NCK: Nekünk is volna egy kérdésünk ezzel kapcsolatban: Vajon a bankok a PÉNZ KELETKEZÉSÉT is elmagyarázzák a gyermekeinknek? Azt is elmondják, hogy a SEMMIBŐL teremtik a pénzt? Vagy csak a fiatal generáció agyát akarják átmosni, hogy aztán a későbbiekben őket is ki tudják fosztani?

Vajon TE elmondod a gyerekeidnek, és a fiatal generációnak hogy a bankárnak és politikusnak azt sem szabad elhinni, AMIT KÉRDEZNEK ??? Vajon Te megteszel azért mindent, hogy távol tartsd őket a bankoktól? Elmagyarázod a gyerekeknek, hogy a kollaboráns bankárbérenc politikusok hogy szolgálják ki törvényekkel a pénzügyi terroristákat?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM