IDŐSEBB “DEVIZA”-KÁROSULTAK FIGYELMÉBE.

IDŐSEBB "DEVIZA"-KÁROSULTAK FIGYELMÉBE.

IDŐSEBB "DEVIZA"-KÁROSULTAK FIGYELMÉBE.

[good_old_share]


Horváth Rudolf – Deviza károsultak figyelmébe!

 

A mára már több mint 10 éves devizaszerződésekben és a hozzájuk tartozó okiratokban, többünknek idős szülei voltak az adóstársak vagy kezesek.A jelenlegi nem éppen egyszerű körülményeket a 70-80-90 éves emberek lassabban és nehezebben, vagy egyáltalán nem értik, a bankok, követeléskezelők, a perekben vagy egyéb eljárásokban kérdéseikkel, vagy iratátvételi türkjeikkel, többször kihasználják az idősebb nehezebben gondolkodó társkötelezetteket céljaik elérése érdekében.

Az idősebbek minden tisztelete mellett kérem átgondolni azt a lehetőséget, hogy a jogügylet korlátlan intézésére, nyilatkozattételre, hatalmazzák fel az ügyletben szereplő valamelyik felet. Ilyen korlátlan és mindenre kiterjedő nyilatkozatot kizárólag közjegyző előtt lehet megtenni. Kérem javaslatom megfontolását. – Horváth Rudolf.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM