MIÉRT ARATHATNAK HAZÁNKBAN A BANKOK?

MIÉRT ARATHATNAK HAZÁNKBAN A BANKOK?

MIÉRT ARATHATNAK HAZÁNKBAN A BANKOK?

[good_old_share]

Vitaindító:

Egy kívülálló véleménye az oldal alján is megtekinthető videóval kapcsolatban. Az eredeti bejegyzéshez a kommentelők reakciója ide kattintva olvasható.

 

A devizaalapú hitelkonstrukció egy olyan eszköz a "pénzvilág urai" kezében, amelyet azért alkottak meg, hogy az adott ország politikusainak hathatós támogatásával – Orbánék: amikor ezt engedték bevezetni, majd amikor a "megsegítésünkkel" a sárba taposták az adósokat. Gyurcsányék, amikor elhallgatták ezt a problémát) hatalmas extraprofitokat zsebeljenek be, akár emberi életek árán is.

loading...
Ezért aztán én azt mondom, hogy árnyaltabb a kép, mint ahogy Morvai Krisztina azt "elénk tárta". (videó alább).

A kérdést vajon feltette-e magának, hogy nálunk miért arathattak a bankárok?

A Jobbik a fidesz édesgyermeke. Miért nem tették fel "apucinak" a kérdést? Én most tőle kérdezeml: miért az EU parlamentben ordítozik? Miért nem itthon csináltak/csinálnak valami
érdemi (eredménnyel is járó dolgot) a párttársaik?

Kedves kommentelő társaim, mielőtt kiátkoznátok: Morvai Krisztina felvetésével alapjában egyetértek, és bár én nem vagyok érintett, abszolút az adósok pártján állok, és ennek sok fórumon hangot is adtam.

loading...

Látni kell azonban azt, hogy a kialakult/kialakított helyzethez elsősorban a hazai politikus urak és a magyar bankok, bankárok "együttműködése" okozta.
Most, amikor az EU parlamentje végre foglalkozik ezzel a kérdéssel, mit gondol Morvai, hogyan befolyásolja a döntést az ő megnyilvánulása?

Még egy dolog. Miért van olyan érzésem, hogy nagyon kellenének a jobbiknak a "devizás" kifosztottak vokasai a '18-a választásokon?

Emberek, gondolkodjatok! Egyik párt sem fog értünk tenni, nekünk magunknak kell a kezünkbe venni a sorsunkat!

Az ominózus videó:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-JOGOS KÉRDÉS-BERTHA SZILVIA.
DEVIZAHITELEK-JOGOS KÉRDÉS-BERTHA SZILVIA

DEVIZAHITELEK-JOGOS KÉRDÉS-BERTHA SZILVIA [good_old_share] A tényeket nem szabad a szőnyeg alá söpörni. Beszélgetés a "devizahiteles" problémákról.   Sajnos mostanában a...

A BÍRÓSÁGOK NEM BÍRNAK A DEVIZAKÁROSULTAKKAL-ÚJABB JOGEGYSÉGI.
A BÍRÓSÁGOK NEM BÍRNAK A DEVIZAKÁROSULTAKKAL-ÚJABB JOGEGYSÉGI

A BÍRÓSÁGOK NEM BÍRNAK A DEVIZAKÁROSULTAKKAL-ÚJABB JOGEGYSÉGI [good_old_share] A devizakárosultak többsége egyre inkább felismeri azokat a jogi problémákat, melyeket az...

Close