MIÉRT ARATHATNAK HAZÁNKBAN A BANKOK?

MIÉRT ARATHATNAK HAZÁNKBAN A BANKOK?

MIÉRT ARATHATNAK HAZÁNKBAN A BANKOK?

[good_old_share]

Vitaindító:

Egy kívülálló véleménye az oldal alján is megtekinthető videóval kapcsolatban. Az eredeti bejegyzéshez a kommentelők reakciója ide kattintva olvasható.

 

A devizaalapú hitelkonstrukció egy olyan eszköz a "pénzvilág urai" kezében, amelyet azért alkottak meg, hogy az adott ország politikusainak hathatós támogatásával – Orbánék: amikor ezt engedték bevezetni, majd amikor a "megsegítésünkkel" a sárba taposták az adósokat. Gyurcsányék, amikor elhallgatták ezt a problémát) hatalmas extraprofitokat zsebeljenek be, akár emberi életek árán is.
Ezért aztán én azt mondom, hogy árnyaltabb a kép, mint ahogy Morvai Krisztina azt "elénk tárta". (videó alább).

A kérdést vajon feltette-e magának, hogy nálunk miért arathattak a bankárok?

A Jobbik a fidesz édesgyermeke. Miért nem tették fel "apucinak" a kérdést? Én most tőle kérdezeml: miért az EU parlamentben ordítozik? Miért nem itthon csináltak/csinálnak valami
érdemi (eredménnyel is járó dolgot) a párttársaik?

Kedves kommentelő társaim, mielőtt kiátkoznátok: Morvai Krisztina felvetésével alapjában egyetértek, és bár én nem vagyok érintett, abszolút az adósok pártján állok, és ennek sok fórumon hangot is adtam.

Látni kell azonban azt, hogy a kialakult/kialakított helyzethez elsősorban a hazai politikus urak és a magyar bankok, bankárok "együttműködése" okozta.
Most, amikor az EU parlamentje végre foglalkozik ezzel a kérdéssel, mit gondol Morvai, hogyan befolyásolja a döntést az ő megnyilvánulása?

Még egy dolog. Miért van olyan érzésem, hogy nagyon kellenének a jobbiknak a "devizás" kifosztottak vokasai a '18-a választásokon?

Emberek, gondolkodjatok! Egyik párt sem fog értünk tenni, nekünk magunknak kell a kezünkbe venni a sorsunkat!

Az ominózus videó:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM