Jó hír a devizakárosultaknak

Jó hír a devizakárosultaknak

Jó hír a devizakárosultaknak

[good_old_share]


loading...

Hanganyag az oldal alján!

Európai Bíróság korábbi döntései kifejezetten az ügyfeleknek kedveztek, de a hatalom azokat szándékosan félremagyarázza.

Az EB korábbi döntése egyértelműen az ügyfeleknek kedvez. Annak alapján minden devizahitel-szerződésnél az eredeti, kamatmentes állapotot kellene helyreállítani.

Hivatalosan mind az Igazságügyi Minisztérium, mind a Kúria elfogadja a döntést, ám félremagyarázza a tartalmát, ezért egyelőre állnak ezek az ügyek.

Azok közül az országok közül, amelyekben egyáltalán volt devizahitel, már mindegyik meghozta az adósbarát intézkedéseket, csak Magyarország nem. Ahol a nyilvánosságtól nem fél kellőképpen a hatalom, ott meg meri tenni, hogy egyáltalán ne, vagy csak félig-meddig oldja meg ezt a problémát.

Szepesházi Péter szerint ez utóbbiról, tehát valamiféle részmegoldásról már lehet pletykákat hallani.

Valamennyi remény tehát van arra, hogy az adósok visszakapjanak némi pénzt, bár nem annyit, mint amennyi az Európai Bíróság korábbi döntéséből következne. Ez a hatalmi megfontolásoktól függ.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kattints a lejátszóra:loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-FRISS EURÓPAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET!
DEVIZAHITELEK-FRISS EURÓPAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET!

DEVIZAHITELEK-FRISS EURÓPAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET! [good_old_share] Hiteles Magyarok Fóruma Érdekvédelmi Egyesület értékeli a friss, C-38/17. számú ügyben hozott Európai Bíróság ítéletét....

Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?
Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem?

Devizahitel-Hogy veszítettem el mindenem? [good_old_share] Tisztelt Címzett! Szeretnék segíteni másoknak azzal, hogy elmondom miként veszítettem el mindenem. Úgy gondolom, ha...

Close