“DEVIZAHITEL”-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!

"DEVIZAHITEL"-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!

"DEVIZAHITEL"-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!


[good_old_share]

A Segitség Devizahiteleseknek Facebook oldalán jelent meg a következő bejegyzés, illetve a hozzá tartozó ítélet is!
Gratulálunk hozzá, és bízunk benne, hogy a "deviza"-károsultak erőt merítenek belőle!

Abban is bízunk, hogy a többi "devizás" ügyben is akad olyan bátor bíró, aki esküjéhez híven nem a bankokat, hanem az igazságot részesítí előnybe!

 

JOGERŐS, NYERTES ÍTÉLET az OTP ellen!

Sokan várnak nyertes jogerős ítéletekre főleg, ha az OTP ellen szól. Civil társaságunk vezető ügyvédje a napokban kapta kézhez az Egri Törvényszékről érkezett másodfokú ítéletet és ezzel egy újabb végrehajtás szűnt meg JOGERŐSEN!

Az elsőfokú bíróság még korábban, több ponton is megállapította a szerződés semmisségét, de a bank ez ellen fellebbezést nyújtott be.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A másodfokon eljáró egri törvényszék azonban kijelentette, hogy a bank “fellebbezése alaptalan” és helyben hagyta az elsőfokú bíróság döntését. Valamint kijelentette, hogy az első fokú bíróság helyesen állapította meg a Hpt.213.(1).e pontból következő semmisségi ok fennállását, így a végrehajtást megszűntette. 
Gratulálunk!

Az ítéletet az alábbi linken teljes terjedelmében közzétesszük, szíves felhasználásra.
ITÉLET

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM