“DEVIZAHITEL”-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!

"DEVIZAHITEL"-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!


A Segitség Devizahiteleseknek Facebook oldalán jelent meg a következő bejegyzés, illetve a hozzá tartozó ítélet is!
Gratulálunk hozzá, és bízunk benne, hogy a "deviza"-károsultak erőt merítenek belőle!

Abban is bízunk, hogy a többi "devizás" ügyben is akad olyan bátor bíró, aki esküjéhez híven nem a bankokat, hanem az igazságot részesítí előnybe!

 

JOGERŐS, NYERTES ÍTÉLET az OTP ellen!

Sokan várnak nyertes jogerős ítéletekre főleg, ha az OTP ellen szól. Civil társaságunk vezető ügyvédje a napokban kapta kézhez az Egri Törvényszékről érkezett másodfokú ítéletet és ezzel egy újabb végrehajtás szűnt meg JOGERŐSEN!

Az elsőfokú bíróság még korábban, több ponton is megállapította a szerződés semmisségét, de a bank ez ellen fellebbezést nyújtott be.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A másodfokon eljáró egri törvényszék azonban kijelentette, hogy a bank “fellebbezése alaptalan” és helyben hagyta az elsőfokú bíróság döntését. Valamint kijelentette, hogy az első fokú bíróság helyesen állapította meg a Hpt.213.(1).e pontból következő semmisségi ok fennállását, így a végrehajtást megszűntette. 
Gratulálunk!

Az ítéletet az alábbi linken teljes terjedelmében közzétesszük, szíves felhasználásra.
ITÉLET

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Szólj hozzá

Hozzászólás