Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

[good_old_share]


Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője rendkívül felkészült módon ismertette a bíróság számára azokat a tényeket, amelyek alkalmasak arra, hogy igazolják: hazánkban a bankok a „deviza”-hitelek kapcsán megtévesztették, és a mai napig is tévedésben tartják a fogyasztókat.Szabó József így ismertette a mozgalom honlapján az alább látható videófelvételt:

loading...

Devizahiteles GVH per – tárgyalás – 2019.06.12.

A devizahiteles GVH perem lényege:

Fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményeztem a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH). A beadványban ismertettem azt, hogy miként tévesztettek meg százezreket a bankok.

A beadványt kiadtam könyvben, az Elektronikus Könyvtárból le tudjátok tölteni (nincs a boltokban): KATTINTS IDE!

A beadványt a GVH különféle kifogásokkal elutasította, nem kíván semmilyen vizsgálatot folytatni a becsapott és megtévesztett fogyasztók érdekében. Az elutasító végzést támadtam meg bíróságon.

loading...

A keresetemre a GVH védiratban mondott ellen. A védiratra tartalmára nyilatkozatot tettünk, ezt kapta meg az alperes GVH a tárgyalás előtti napon.

A mai tárgyaláson olyan tényeket, dokumentumokat ismertettem, melyek nincsenek benne az eredeti beadványban. Sikerült majdnem a teljes bírósági tárgyalást rögzíteni. Az alábbi film vágatlan, ám kissé hiányos.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Több tárgyalás már nem lesz. A bíróság végzését július 2.-án fogja ismertetni, 13 órakor.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Jó hír a devizakárosultaknak
Jó hír a devizakárosultaknak

Jó hír a devizakárosultaknak [good_old_share] Hanganyag az oldal alján! Európai Bíróság korábbi döntései kifejezetten az ügyfeleknek kedveztek, de a hatalom...

DEVIZAHITELEK-FRISS EURÓPAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET!
DEVIZAHITELEK-FRISS EURÓPAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET!

DEVIZAHITELEK-FRISS EURÓPAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET! [good_old_share] Hiteles Magyarok Fóruma Érdekvédelmi Egyesület értékeli a friss, C-38/17. számú ügyben hozott Európai Bíróság ítéletét....

Close