Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

loading...

Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?


Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője rendkívül felkészült módon ismertette a bíróság számára azokat a tényeket, amelyek alkalmasak arra, hogy igazolják: hazánkban a bankok a „deviza”-hitelek kapcsán megtévesztették, és a mai napig is tévedésben tartják a fogyasztókat.Szabó József így ismertette a mozgalom honlapján az alább látható videófelvételt:

Devizahiteles GVH per – tárgyalás – 2019.06.12.

A devizahiteles GVH perem lényege:

loading...

Fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményeztem a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH). A beadványban ismertettem azt, hogy miként tévesztettek meg százezreket a bankok.

A beadványt kiadtam könyvben, az Elektronikus Könyvtárból le tudjátok tölteni (nincs a boltokban): KATTINTS IDE!

A beadványt a GVH különféle kifogásokkal elutasította, nem kíván semmilyen vizsgálatot folytatni a becsapott és megtévesztett fogyasztók érdekében. Az elutasító végzést támadtam meg bíróságon.

A keresetemre a GVH védiratban mondott ellen. A védiratra tartalmára nyilatkozatot tettünk, ezt kapta meg az alperes GVH a tárgyalás előtti napon.

A mai tárgyaláson olyan tényeket, dokumentumokat ismertettem, melyek nincsenek benne az eredeti beadványban. Sikerült majdnem a teljes bírósági tárgyalást rögzíteni. Az alábbi film vágatlan, ám kissé hiányos.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Több tárgyalás már nem lesz. A bíróság végzését július 2.-án fogja ismertetni, 13 órakor.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás