Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

Devizahitel-hogy tévesztettek meg százezreket a bankok?

[good_old_share]


Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője rendkívül felkészült módon ismertette a bíróság számára azokat a tényeket, amelyek alkalmasak arra, hogy igazolják: hazánkban a bankok a „deviza”-hitelek kapcsán megtévesztették, és a mai napig is tévedésben tartják a fogyasztókat.Szabó József így ismertette a mozgalom honlapján az alább látható videófelvételt:

Devizahiteles GVH per – tárgyalás – 2019.06.12.

A devizahiteles GVH perem lényege:

Fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményeztem a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH). A beadványban ismertettem azt, hogy miként tévesztettek meg százezreket a bankok.

A beadványt kiadtam könyvben, az Elektronikus Könyvtárból le tudjátok tölteni (nincs a boltokban): KATTINTS IDE!

A beadványt a GVH különféle kifogásokkal elutasította, nem kíván semmilyen vizsgálatot folytatni a becsapott és megtévesztett fogyasztók érdekében. Az elutasító végzést támadtam meg bíróságon.

A keresetemre a GVH védiratban mondott ellen. A védiratra tartalmára nyilatkozatot tettünk, ezt kapta meg az alperes GVH a tárgyalás előtti napon.

A mai tárgyaláson olyan tényeket, dokumentumokat ismertettem, melyek nincsenek benne az eredeti beadványban. Sikerült majdnem a teljes bírósági tárgyalást rögzíteni. Az alábbi film vágatlan, ám kissé hiányos.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Több tárgyalás már nem lesz. A bíróság végzését július 2.-án fogja ismertetni, 13 órakor.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM