JEGYEZD MEG – NEM ADÓSOK VAGYUNK, HANEM ÁLDOZATOK!

JEGYEZD MEG - NEM ADÓSOK VAGYUNK, HANEM ÁLDOZATOK!

JEGYEZD MEG – NEM ADÓSOK VAGYUNK, HANEM ÁLDOZATOK!

Menyhért Péter – Nem adósok vagyunk, hanem áldozatok!

Ha tőlem valaki pénzt vesz el jogtalanul, azt TOLVAJ-nak kell hívni. Ha félrevezet, és azzal ANYAGI KÁRT OKOZ, azt CSALÁS-nak hívja a magyar nyelv. A CSALÁSRA jellemzően ma senki nem tudhatja, valójában mennyivel és miért tartozik!

[cn-social-icon]

loading...

Kedves barátom!

Jelenleg kétféle támadás-filozófia létezik a devizahitelekkel kapcsolatban.

Az első, a nagy tömeg, a szerződés alapú.

A második (egyedüli) megközelítés a bűncselekmény alapú.

Az első lehet polgári peres, de büntető peres is. Ilyen büntető elképzelés a Káslerék,a Falusék, a DÉSZ, vagy mások beadványai. Ezek hangzatosak, de bizonyíthatatlanok, mert pusztán logikus érveléseket tartalmaznak. Egy jogállamban az ügyészségnek ezek mindegyikét, igen nagy apparátussal kellett volna vizsgálnia – de nálunk sajna a poltpéteri ügyész-maffia védi a csányi féle bankármaffiát.

loading...A második – bűncselekmény alapú megközelítés a miénk(DAC csoport), Közösségi Feljelentőké. Mi azt az egyszerű állítást fogalmaztuk meg,és támasztjuk alá objektív bizonyítékokkal, hogy ezen deviza alapú jogügyletek egyike sem jöhetett volna létre jogszerűen.

Anno csak kétféle jogügylet létezett: a deviza vagy a forint (hitel-kölcsön-lizing).

A csóró magyar polgár akarata, szándéka eleve nem irányulhatott általa teljesen ismeretlen, a bank által félrevezetéssel, megtévesztéssel és elhallgatással prezentált vadonatúj banki termékre.

A megtévesztés és egyéb jogsértések miatt a bankok egyetlen módon hozhatták csak létre ezeket a SZERZŐDÉSNEK LÁTSZÓ TÁRGYAKAT: bűncselekmény útján.

(Fontos lenne, hogy legalább civil körökben ne hülyítsük az embereket a "tisztességtelen" rizsával – tiltakozzunk ellene! Nem adósok vagyunk, hanem áldozatok!.)

Ha tőlem valaki pénzt vesz el jogtalanul, azt TOLVAJ-nak kell hívni. Ha félrevezet, és azzal ANYAGI KÁRT OKOZ, azt CSALÁS-nak hívja a magyar nyelv.

A CSALÁSRA jellemzően ma senki nem tudhatja, valójában mennyivel és miért tartozik!

A Hpt által kötelezően előírt banki elszámolásnak ÉRTHETŐNEK és ÁTLÁTHATÓNAK kell lennie, de nem matematikus egyetemi tanárnak, hanem egy hétköznapi földművesnek is!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
A bankok kizárólagos érdekét képező deviza nyilvántartása alapján nekünk megküldött FIKTÍV, VALÓTLAN, HAZUG deviza kivonat az elszámolás!

Vajon, a csaló bakármaffia megmentését felvállaló képviselők esetei nem a politikai pártok tőlünk ellopott "fekete pártpénzeinek" legalizálásáról szólnak?

Miért nem gondolkodnak el azon, hogy semmilyen extra elszámolásra nem lenne szükség, ha a bankok tisztességes hitelszámla vezetést valósítottak volna meg.

Befejezem, mert túl sok az ismeretlen tény, amit itt le kéne írnom. Ha kíváncsi vagy más, e téren fontos dolgokra, gyere el 7-én a Széchenyi téri devizás tüntetésre. Én ott leszek, és válaszolok bárkinek, bármely véleményér, kérdésére. menyusMenyhért Péter 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT.
BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT

BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT Bíró Ica, rendületlenül harcol a bankok kifosztása ellen. Bár úgy tűnik, hogy a saját „devizahiteles”...

MI LESZ AZ ELLOPOTT "DEVIZÁS" PÉNZZEL?
MI LESZ AZ ELLOPOTT “DEVIZÁS” PÉNZZEL?

MI LESZ AZ ELLOPOTT "DEVIZÁS" PÉNZZEL?   A fideszes Tállai András csak fújja a jól begyakorolt szöveget, miközben a konkrét...

Close