ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A “DEVIZA”-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK.

ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A "DEVIZA"-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK.

ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A "DEVIZA"-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK.

[good_old_share]

Vagy inkább ne mentse meg őket? Szerinted?


Barabás Gyulától idézünk, az után pedig olyan tényeket közlünk, amely komoly okot adna arra, hogy a sokak által követelt „devizás” egység megvalósuljon végre.

Olvasd végig, és mondd el a véleményedet is, mert tényleg kíváncsiak vagyunk rá!
Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás- Az Itrum Justitia ügyfélkezelése kritikán aluli.

Telefonos kapcsolat során joggal feltételezhetjük, hogy a vonal túlsó végén egy kísérleti stádiumban lévő robottal beszélgetünk, mert az ügyfelek kérdéseire kizárólag ugyanazt a négy-öt mondatot képes elmondani bármi is legyen a hozzá intézet kérdés.

A velük való kommunikáció egyenlő a nullával, személyes megbeszélésre nem adnak lehetőséget. Ilyen nincs, ellenben …

Internetes oldalukról idéznék egy mondatot:

"Egyes esetekben munkatársaink személyesen is kereshetik ügyfeleinket a tartozás ügykezelésének ideje alatt."

Én meg néhány barátommal anyátokat fogom megkeresni…- Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Fontos:

 

NCK: Hazánkban az utóbbi évtizedekben kialakult egy olyan gyakorlat, amelynek eredményeként már a politikusok is nyíltan kimondják: Magyarországon nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás. (Ezt egyébként mindenki látja).
A jogot pedig politikusaink úgy alakítják, ahogy csak akarják. Ha kell, akkor akár visszamenőleges hatállyal is törvénykeznek.

Mivel a bankok érdeke úgy kívánta, a politikusaink visszamenőleges hatályú törvényt hoztak, például a „forintosítással” kapcsolatban, és ígéreteik ellenére piaci árfolyamon számoltak.

Ezzel újabb százezreket taszítottak a szakadék szélére. De ez még nem volt elég!

Figyelj! Tények számokban:

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

loading…


Akkor nézzük: A bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan.

Ezzel a magatartásukkal jelentős kárt okoztak ügyfeleiknek, egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a pénzintézetek által kimutatott forintösszeg, amelyről értesítették ügyfeleiket, és hivatalosan is igazolták azt!

Szerinted ez mi ???

loading…


Válasz: Ha a jogot úgy alakítjuk, akkor csak tisztességtelenség. És ebben a disznóságban összes jelenlegi parlamenti párt részt vett, és tétlenségével a mai napig is segédkezik. A forintosítást pedig kivétel nélkül mind megszavazta!

Tehát ezért az ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A "DEVIZA"-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK! (mert pártállástól függetlenül a politikusaink eddig megmentették őket!)

Mondd el a véleményedet is, mert tényleg kíváncsiak vagyunk rá!

 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM