ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A “DEVIZA”-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK.

ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A "DEVIZA"-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK.

ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A "DEVIZA"-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK.

[good_old_share]

Vagy inkább ne mentse meg őket? Szerinted?


Barabás Gyulától idézünk, az után pedig olyan tényeket közlünk, amely komoly okot adna arra, hogy a sokak által követelt „devizás” egység megvalósuljon végre.

Olvasd végig, és mondd el a véleményedet is, mert tényleg kíváncsiak vagyunk rá!
Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás- Az Itrum Justitia ügyfélkezelése kritikán aluli.

Telefonos kapcsolat során joggal feltételezhetjük, hogy a vonal túlsó végén egy kísérleti stádiumban lévő robottal beszélgetünk, mert az ügyfelek kérdéseire kizárólag ugyanazt a négy-öt mondatot képes elmondani bármi is legyen a hozzá intézet kérdés.

A velük való kommunikáció egyenlő a nullával, személyes megbeszélésre nem adnak lehetőséget. Ilyen nincs, ellenben …

Internetes oldalukról idéznék egy mondatot:

loading...

"Egyes esetekben munkatársaink személyesen is kereshetik ügyfeleinket a tartozás ügykezelésének ideje alatt."

Én meg néhány barátommal anyátokat fogom megkeresni…- Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Fontos:

 

NCK: Hazánkban az utóbbi évtizedekben kialakult egy olyan gyakorlat, amelynek eredményeként már a politikusok is nyíltan kimondják: Magyarországon nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás. (Ezt egyébként mindenki látja).
A jogot pedig politikusaink úgy alakítják, ahogy csak akarják. Ha kell, akkor akár visszamenőleges hatállyal is törvénykeznek.

Mivel a bankok érdeke úgy kívánta, a politikusaink visszamenőleges hatályú törvényt hoztak, például a „forintosítással” kapcsolatban, és ígéreteik ellenére piaci árfolyamon számoltak.

Ezzel újabb százezreket taszítottak a szakadék szélére. De ez még nem volt elég!

Figyelj! Tények számokban:

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Freisleben Vilmos, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

loading…


Akkor nézzük: A bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan.

Ezzel a magatartásukkal jelentős kárt okoztak ügyfeleiknek, egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a pénzintézetek által kimutatott forintösszeg, amelyről értesítették ügyfeleiket, és hivatalosan is igazolták azt!

Szerinted ez mi ???

loading…


Válasz: Ha a jogot úgy alakítjuk, akkor csak tisztességtelenség. És ebben a disznóságban összes jelenlegi parlamenti párt részt vett, és tétlenségével a mai napig is segédkezik. A forintosítást pedig kivétel nélkül mind megszavazta!

Tehát ezért az ISTEN MENTSE MEG A BANKOKAT ATTÓL, HOGY A "DEVIZA"-KÁROSULTAK EGYSÉGBE SZERVEZŐDJENEK! (mert pártállástól függetlenül a politikusaink eddig megmentették őket!)

Mondd el a véleményedet is, mert tényleg kíváncsiak vagyunk rá!

 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…Facebook hozzászólások
loading...