BUDAPESTRŐL ÉS 17 MEGYÉBŐL KITILTVA!

BUDAPESTRŐL ÉS 17 MEGYÉBŐL KITILTVA!

BUDAPESTRŐL ÉS 17 MEGYÉBŐL KITILTVA!

[good_old_share]


" De ha ez a szerencsétlenség ránk zúdul, ha az minden jóakarat és erőfeszítés dacára föl nem tartóztatható, ha az egyéni boldogulásunkra, nemzeti létünkre tör: akkor annak ellenállni kötelesség! És dicsőség, örök hála azoknak, kik a vésszel szemben helytállnak, küzdenek, szenvednek, meghalnak."
Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Póka László – Az első számú uzsorás megsz…tta kövér lászlót. – Szándékosan tette?

Az uzsorás engem akart ellehetetleníteni. Egyrészt bosszúból. Leginkább azért, mert az egyik legaktívabb felszólaló vagyok a Sevizás kifosztás miatt.

Korábban az volt a baja, hogy a bankjaiban nyilvánítok véleményt. Ma már visszasírja azokat az időket.

Mivel az uzsorás parancsára kitiltottak nem csak a Laura útról, de egész Budapestről, és 17 megyéből, így megmaradt nekem bóna, és kövér. A budapesti véleménynyilvánításaim miatt felszabadult időmet így rájuk fordítom.
Már a békés véleménynyilvánításom miatti bebörtönzésem, és a kitiltás miatti sajtótájékoztatót is Szigetszentmiklóson tettem meg csütörtök este.

A videó itt érhető el:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

loading...

Először a zsidókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Azután a kommunistákért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Azután a szakszervezetiekért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok szakszervezeti. Azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna. ( Martin Niemöller német protestáns lelkész szavai.)

loading…


Facebook hozzászólások
loading...