ISMÉT EGY FONTOS FIGYELMEZTETÉS

ISMÉT EGY FONTOS FIGYELMEZTETÉS.

ISMÉT EGY FONTOS FIGYELMEZTETÉS


[good_old_share]

Szalagyi Erzsébet – KEDVESEIM!

FONTOS, KÉRLEK OSSZÁTOK MEG! JUSSON EL MINÉL TÖBB EMBERHEZ!
Mint köztudott (több újság lehozta), hogy a baltásék azaz az Intrum Justitia Zrt. behajtó cégnek eladta az ERSTE Bank a bedőlt jelzálogszerződéseit.

Több ezer családról van szó és abból kell kiindulni, hogy egy bank a közjegyzői okiratba foglalt szerződéseiből fakadó követeléseit, amelyeket MOKK-os eljárás nélkül végrehajthatna miért adta el ennek a behajtó cégnek!

Azért adta el mert a követelésének a töredékét tudná behajtani és nem vesződik vele a bank! Az Intrum pedig fillérekért megvette ő neki megéri végrehajtást kezdeményezni! Ezért az Intum Justitia tömegével küldi ki az ajánlott leveleit, hogy ő az engedményezett innentől neki kell teljesíteni!
Sajnos rövid belül az Intrum végrehajtást fog indítani és ezt semmi mással nem tudod megakadályozni, mint elindítod az érvénytelenségi pered az ERSTE Bankkal szemben, és amikor az Intrum a végrehajtást elindítja, akkor elindítod a végrehajtás megszüntetése elleni pered is és kéred a Vh. Per illetve a Vh. Felfüggesztését is az érvénytelenségi pered jogerős határozathozatalának idejéig!

SZÓLTAM IDŐBEN, NINCS MÁS JÁRHATÓ UTAD MIVEL KÖZJEGYZŐI OKIRATBA VAN FOGLALVA A SZERZŐDÉSED ÉS BÍRÓSÁGI ÚT NÉLKÜL VÉGREHAJTHATÓ! Szalagyi Erzsébet.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/  [apss_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM