ISMÉT EGY FONTOS FIGYELMEZTETÉS

ISMÉT EGY FONTOS FIGYELMEZTETÉS.

ISMÉT EGY FONTOS FIGYELMEZTETÉS


[good_old_share]

Szalagyi Erzsébet – KEDVESEIM!

FONTOS, KÉRLEK OSSZÁTOK MEG! JUSSON EL MINÉL TÖBB EMBERHEZ!
Mint köztudott (több újság lehozta), hogy a baltásék azaz az Intrum Justitia Zrt. behajtó cégnek eladta az ERSTE Bank a bedőlt jelzálogszerződéseit.

loading...

Több ezer családról van szó és abból kell kiindulni, hogy egy bank a közjegyzői okiratba foglalt szerződéseiből fakadó követeléseit, amelyeket MOKK-os eljárás nélkül végrehajthatna miért adta el ennek a behajtó cégnek!

Azért adta el mert a követelésének a töredékét tudná behajtani és nem vesződik vele a bank! Az Intrum pedig fillérekért megvette ő neki megéri végrehajtást kezdeményezni! Ezért az Intum Justitia tömegével küldi ki az ajánlott leveleit, hogy ő az engedményezett innentől neki kell teljesíteni!
Sajnos rövid belül az Intrum végrehajtást fog indítani és ezt semmi mással nem tudod megakadályozni, mint elindítod az érvénytelenségi pered az ERSTE Bankkal szemben, és amikor az Intrum a végrehajtást elindítja, akkor elindítod a végrehajtás megszüntetése elleni pered is és kéred a Vh. Per illetve a Vh. Felfüggesztését is az érvénytelenségi pered jogerős határozathozatalának idejéig!

SZÓLTAM IDŐBEN, NINCS MÁS JÁRHATÓ UTAD MIVEL KÖZJEGYZŐI OKIRATBA VAN FOGLALVA A SZERZŐDÉSED ÉS BÍRÓSÁGI ÚT NÉLKÜL VÉGREHAJTHATÓ! Szalagyi Erzsébet.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/  [apss_share]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKCSAPDA KÖZLEMÉNYE - INTERVENCIÓS SÁV.
A BANKCSAPDA KÖZLEMÉNYE – INTERVENCIÓS SÁV

A BANKCSAPDA KÖZLEMÉNYE - INTERVENCIÓS SÁV [good_old_share] 2008-BAN AZ INTERVENCIÓS SÁV eltörlésével a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank...

A BANKOK HIÉNÁI AZ ADÓSOK TOVÁBBI KIFOSZTÁSÁT SEGÍTIK.
A BANKOK HIÉNÁI AZ ADÓSOK TOVÁBBI KIFOSZTÁSÁT SEGÍTIK

A BANKOK HIÉNÁI AZ ADÓSOK TOVÁBBI KIFOSZTÁSÁT SEGÍTIK [good_old_share] Olvasd végig! Fontos információ az oldal alján, és dokumentumokat is találsz!...

Close