A BANKCSAPDA KÖZLEMÉNYE – INTERVENCIÓS SÁV

A BANKCSAPDA KÖZLEMÉNYE – INTERVENCIÓS SÁV


2008-BAN AZ INTERVENCIÓS SÁV eltörlésével a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank megteremtette a forint elleni spekuláció lehetőségét (is)
… a devizahitel csapdában lévő ügyfélcsoport mérete és önálló nemzetgazdasági- valamint, az egész társadalomra kiható kockázata miatt EZ A LÉPÉS ELHIBÁZOTT ÉS SÚLYOSAN FELELŐTLEN VOLT, de azok számára akiknek a tartaléka és befektetései devizában voltak, azok számára ez a lépés árfolyamnyereséget eredményezett !

… az intervenciós sáv eltörlését követően a forint árfolyam bármely irányban és mértékben elmozdulhatott különböző devizákkal szemben, előtte azonban, az euróhoz való rögzített árfolyamsáv miatt (!) az euró egyéb devizákkal szemben jegyzett árfolyamai meghatározták és kedvezően befolyásolták a forint egyéb devizákkal szembeni árfolyamát is.

Az is a hazai fizetőeszköz, a forint elleni intézményi és piaci spekulációra utal, hogy a forint árfolyama csak adott devizákkal szemben gyengült jelentősen (!) és a forintgyengülést a hazai fogyasztói árindex, az infláció alakulása nem is követte.

A MAGYAR ÁLLAM ÉS A MAGYAR NEMZETI BANK FELÁLDOZTA ÉS KIFOSZTOTTA A DEVIZAHITELES MAGYAR CSALÁDOK SZÁZEZREIT A FORINT ÁRFOLYAMÁN KERESZTÜL …
…. az intervenciós sáv eltörlése miatt Simor Andrással szemben már régen büntetőeljárást kellett volna kezdeményezni!

Falus Zsolt Ferenc

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ 
Szólj hozzá

Hozzászólás