Így tárgyalj a bankkal-tapasztalatok

Így tárgyalj a bankkal-tapasztalatok

Így tárgyalj a bankkal-tapasztalatok


Kártérítési Ügyvéd -Tárgyalási tapasztalatok, három történet:

1. Ha az Otp Faktoring ellen perben vagy és meg szeretnél vele egyezni akkor arra figyelni kell, hogy ne függesztesd fel a pert a C-932/19.-re mert amit addig engedett volna azt attól kezdve nem engedi hanem a teljes tartozást kéri.

loading...Annyira elvakultak, hogy nem érdekli őket, hogy se az árfolyamrés, se az árfolyamkockázati tájékoztatás nem volt rendben (vagyis a végén bukni fognak) de ez a kicsinyes bosszújuk, hogy nem engedik eladni az ingatlant csak akkor ha a teljes (jogtalan) követelést kifizeted. Magyarul röghöz vagy kötve.

De hát ismerjük ezeket a hiénákat , az emberi sorsok nem számítanak, csak a zsebük.

2. Fővárosi Törvényszéken voltam Erste ügyben, alperes nem jött el, beszélgettem a bíróval. Van olyan helyzet amikor nem kell a 1-1,5 éves felfüggesztést kérni ahhoz, hogy a magyar bíróság is az adósnak ítéljen.

Egyezett az álláspontunk abban is , hogy az EUB előtti EDE miatt csak annak kell kérnie a felfüggesztést akinek nincs más eszköze és a felvett tőkével is jócskán tartozik.

loading...

3. Van olyan követeléskezelő (és még csak nem is hiéna) amelyik nagyon normális és nem éhes és kapzsi. 37MFt-os tartozást enged ki 15MFt-ért.

Szerintem ennyi se járna a szerződés alapján hanem csak 7MFt , de ez már tárgyalási alap lehet, hogy ne kelljen 2-3 évig gyúrnunk egymást és az adós idegeit.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mondanom sem kell, hogy nem az Otp Faktoringról van szó.

Az Otp Faktoring a parkolóőrök és a BKV ellenőrök társadalmi megbecsültségének szintjén áll. Nem én mondom hanem azok akikkel beszéltem. Ez a nép véleménye. A "magyar embereké", ahogy a kormány szokott fogalmazni. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...