AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-KERESD FEL A KÉPVISELŐDET!

AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-KERESD FEL A KÉPVISELŐDET!

AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-KERESD FEL A KÉPVISELŐDET!

[good_old_share]


Felhívás! Stregova Erzsébet – Kérem azokat a jóérzésű és segítő embereket, akik okostelefonnal rendelkeznek, hogy a saját parlamenti képviselőjüket a hivatalos fogadóóráikon keressék fel és készítsenek VIDEO FELVÉTELT a telefonjukkal, vagy bármilyen kamerával.Tegyék fel a következő kérdést számukra: XY KÉPVISELŐT KÉRDEZEM:

Egyetért-e a KILAKOLTATÁSOK ÉS VÉGREHAJTÁSOK AZONNALI FELFÜGGESZTÉSÉVEL? A felvételt küldjék el az e-mail: adoskamara@gmail.com címre. Össze fogjuk vágni és feltesszük a netre, hogy a választók lássák az adott kérdésre adott válaszokat. Köszönettel: ADÓSKAMARA.

Egy hozzászóló a személyiségi jogokra hivatkozva hozzáfűzte: Óvatosan ezzel a vidokészítéssel!!! Ugyanis, ha rejtett felvételen látszik az illető arca és ezt nyilvánossá teszik, akkor feljelentést tehet ellenünk személyiségi jogok megsértéséért!

Tehát, vagy rábeszéljük a képviselőt, hogy engedje meg a felvételt, vagy titokba, az arcát nem mutatva kell felvételt készíteni.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A válsz: Stregova Erzsébet – Nem kell titokban készíteni a felvételt. Közszerepló, köteles nyilatkozni. Legfeljebb azt mondja, hogy nem nyilatkozik, de akkor is megnyilvánult már. Nem kell félni ettől az akciótól. Csinálni kell és meglátjuk, hogy hogyan fogadják.NCK: Eljött az ideje annak, hogy a nép által parlamentbe delegált pártok és képviselők vállalják tetteik/szavazataik következményét! És annak is eljött az ideje, hogy a választókba legyen annyi minimális tartás, egyenes gerinc és önbecsülés, hogy olyan emberekre/pátokra nem szavaz, akik már egyszer átverték! (A hazug férgeket szavazatainkkal nem tápláljuk! Ez a minimum!)

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM