AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-KERESD FEL A KÉPVISELŐDET!

AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-KERESD FEL A KÉPVISELŐDET!

AZ ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-KERESD FEL A KÉPVISELŐDET!

[good_old_share]


Felhívás! Stregova Erzsébet – Kérem azokat a jóérzésű és segítő embereket, akik okostelefonnal rendelkeznek, hogy a saját parlamenti képviselőjüket a hivatalos fogadóóráikon keressék fel és készítsenek VIDEO FELVÉTELT a telefonjukkal, vagy bármilyen kamerával.Tegyék fel a következő kérdést számukra: XY KÉPVISELŐT KÉRDEZEM:

loading...

Egyetért-e a KILAKOLTATÁSOK ÉS VÉGREHAJTÁSOK AZONNALI FELFÜGGESZTÉSÉVEL? A felvételt küldjék el az e-mail: adoskamara@gmail.com címre. Össze fogjuk vágni és feltesszük a netre, hogy a választók lássák az adott kérdésre adott válaszokat. Köszönettel: ADÓSKAMARA.

Egy hozzászóló a személyiségi jogokra hivatkozva hozzáfűzte: Óvatosan ezzel a vidokészítéssel!!! Ugyanis, ha rejtett felvételen látszik az illető arca és ezt nyilvánossá teszik, akkor feljelentést tehet ellenünk személyiségi jogok megsértéséért!

Tehát, vagy rábeszéljük a képviselőt, hogy engedje meg a felvételt, vagy titokba, az arcát nem mutatva kell felvételt készíteni.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A válsz: Stregova Erzsébet – Nem kell titokban készíteni a felvételt. Közszerepló, köteles nyilatkozni. Legfeljebb azt mondja, hogy nem nyilatkozik, de akkor is megnyilvánult már. Nem kell félni ettől az akciótól. Csinálni kell és meglátjuk, hogy hogyan fogadják.NCK: Eljött az ideje annak, hogy a nép által parlamentbe delegált pártok és képviselők vállalják tetteik/szavazataik következményét! És annak is eljött az ideje, hogy a választókba legyen annyi minimális tartás, egyenes gerinc és önbecsülés, hogy olyan emberekre/pátokra nem szavaz, akik már egyszer átverték! (A hazug férgeket szavazatainkkal nem tápláljuk! Ez a minimum!)

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-HOGYAN TOVÁBB EMBEREK?
DEVIZAHITEL-HOGYAN TOVÁBB EMBEREK?

DEVIZAHITEL-HOGYAN TOVÁBB EMBEREK? [good_old_share] Az alábbi bejegyzés Erdősi Éva szakértő oldaláról származik. Érdemes elolvasni és gondolkodni rajta.   Topis! Ez...

A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.
A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT.

A BANKOK MEGKOPASZTJÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT. [good_old_share] A kormány térdre borul a bankok előtt!...A FIDESZES parlamenti képviselők pedig csak mutogatnak,...

Close