Újabb devizás sikerek a bíróságokon

Újabb devizás sikerek a bíróságokon

Újabb devizás sikerek a bíróságokon


Talán már látszik a fény az alagút végén?

NCK előszó: A "devizakárosultak" szerencséje, hogy akadnak még hazánkban olyan ügyvédek, akik nem adják fel, és a kemény ellenszéllel szemben is küzdenek a károsultakért…Érdekes jelenség, hogy sok „deviza”-károsult pontosan ezeket az ügyvédeket támadja negatív véleményével azok helyett, akik szándékosan, a bankok érdekében törvényalkotással akadályozzák a károsultak helyzetének tisztességes rendezését!!!! (a gyengébbek kedvéért-a magyar politikusokról van szó). 

Szerintünk ezeknek a károsultaknak csak annyi esze van, mint egy marék molylepkének…

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda: A folyamatban lévő ügyeimben a bíróságok sorra függesztik fel a pereket, illetve a tárgyalásokat a C-932/19. sz. alatti EUB EDE ügyre tekintettel.

Ugyancsak a közösségi jog alkalmazása kapcsán több esetben sikerrel jártam a törvényszékeken ideiglenes végzések kapcsán, melyekkel a bíróságok megtiltották az ingatlanok árverezését, hiszen azok visszafordíthatatlan folyamatot zárnak le.

A Kúria merev ellenállása azonban még most is jelen van, ami érthető is, hiszen pont az az állványzat recseg-ropog, melyet ők eszkábáltak össze.

Eközben az MKB-Euroleasing jogi képviselője olyan elme cunamit zúdított a bíróságra, hogy szó bennszakadt. Kábé annyit mondott, az EU jog nem írhatja felül a tagállami jogot, az EUB előtti ügyek konkrét jogesetek, jogviták, melyekben hozott döntések nem irányadóak más esetekben, illetve az, hogy én érvelek a közösségi joggal, az csupán egy szubjektív álláspont.

Amikor meghökkenve rámutattam, hogy a nem kellő jogismeret vezethetett erre a cunamira, ügyvéd kollégám a bírságolásomért esedezett.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ma már valóban nem tudom eldönteni, hogy ez a jelenség egy tudatos póz, avagy a tárgyi jogtudás teljes hiánya, de veszélyes, mert a bíróságok többségén termékeny táptalajra talál.

Azt gondolom, a magyar bírói kar nincsen felkészülve még ma sem az EU csatlakozás követelményeire. De az ügyvédi kar sem! Botrányos! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM