Újabb devizás sikerek a bíróságokon

Újabb devizás sikerek a bíróságokon

Újabb devizás sikerek a bíróságokon


Talán már látszik a fény az alagút végén?

NCK előszó: A "devizakárosultak" szerencséje, hogy akadnak még hazánkban olyan ügyvédek, akik nem adják fel, és a kemény ellenszéllel szemben is küzdenek a károsultakért…Érdekes jelenség, hogy sok „deviza”-károsult pontosan ezeket az ügyvédeket támadja negatív véleményével azok helyett, akik szándékosan, a bankok érdekében törvényalkotással akadályozzák a károsultak helyzetének tisztességes rendezését!!!! (a gyengébbek kedvéért-a magyar politikusokról van szó). 

loading...

Szerintünk ezeknek a károsultaknak csak annyi esze van, mint egy marék molylepkének…

Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda: A folyamatban lévő ügyeimben a bíróságok sorra függesztik fel a pereket, illetve a tárgyalásokat a C-932/19. sz. alatti EUB EDE ügyre tekintettel.

Ugyancsak a közösségi jog alkalmazása kapcsán több esetben sikerrel jártam a törvényszékeken ideiglenes végzések kapcsán, melyekkel a bíróságok megtiltották az ingatlanok árverezését, hiszen azok visszafordíthatatlan folyamatot zárnak le.

A Kúria merev ellenállása azonban még most is jelen van, ami érthető is, hiszen pont az az állványzat recseg-ropog, melyet ők eszkábáltak össze.

Eközben az MKB-Euroleasing jogi képviselője olyan elme cunamit zúdított a bíróságra, hogy szó bennszakadt. Kábé annyit mondott, az EU jog nem írhatja felül a tagállami jogot, az EUB előtti ügyek konkrét jogesetek, jogviták, melyekben hozott döntések nem irányadóak más esetekben, illetve az, hogy én érvelek a közösségi joggal, az csupán egy szubjektív álláspont.

Amikor meghökkenve rámutattam, hogy a nem kellő jogismeret vezethetett erre a cunamira, ügyvéd kollégám a bírságolásomért esedezett.

loading...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ma már valóban nem tudom eldönteni, hogy ez a jelenség egy tudatos póz, avagy a tárgyi jogtudás teljes hiánya, de veszélyes, mert a bíróságok többségén termékeny táptalajra talál.

Azt gondolom, a magyar bírói kar nincsen felkészülve még ma sem az EU csatlakozás követelményeire. De az ügyvédi kar sem! Botrányos! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Így tárgyalj a bankkal-tapasztalatok
Így tárgyalj a bankkal-tapasztalatok

Így tárgyalj a bankkal-tapasztalatok Kártérítési Ügyvéd -Tárgyalási tapasztalatok, három történet: 1. Ha az Otp Faktoring ellen perben vagy és meg...

2020 - Ismét feljelentették a bankárokat!
2020 – Ismét feljelentették a bankárokat!

2020 - Ismét feljelentették a bankárokat! Tisztelt Dr. Darák Péter Elnök Úr! A részemre, 2018. augusztus 31.-én kelt, 2018.EL.I.H.833 szám...

Close