ÍGY FIZESS A BANKNAK!

ÍGY FIZESS A BANKNAK!

ÍGY FIZESS A BANKNAK!

[good_old_share]


Kedveseim!

 

Szalagyi Erzsébet – Olvasom a bejegyzéseket……Engem anno elneveztlk Kurázsi Mamának…mert neki mertem menni a banknak a bíróságon és az ügyészségen 2011-ben..

loading...
Kérdezték tőlem, hogy van erre energiám? Hát csak úgy, hogy szeretném felnyitni az emberek szemét, hogy az ÉVSZÁZAD CSALÁSÁÉRT még mindig fizetnek a banknak!

Sőt még vannak emberek akik erre biztatják ! …lássa a bank, hogy van benned hajlandóság fizetni!

Mit lásson a bank ?? Ő mire hajlandó…megmondom..arra, hogy elvegye a lakásod, házad, az életed és a gyerekeid életét !!! Gondolom, ezt már sokan érzik!  És fogja is érezni előtt-utóbb mert erre megy ki a játék!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ti sokan nagy bajban vagytok……..az én hitelem minimális. Kizárólag azért harcolok, hogy aki felvett mondjuk 30 millát, és most kér tőle a bank 52 millát, próbáljak segíteni!
Én nagyon sok mindenen túl vagyok !!!! Mindennek utána jártam, megbizonyosodtam és rá kellett jönnöm, hogy bizony a banktól a közjegyzőig mindenki átvert! Hát így fizess ezek után a banknak! – Szalagyi Erzsébet.

loading...

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!
ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT! [good_old_share] Ti küldtétek...   Elizabeth Sisak - Csak el kell küldened az általam...

DEVIZAHITELEK-A KÖZJEGYZŐK FIGYELMÉBE!
DEVIZAHITELEK-A KÖZJEGYZŐK FIGYELMÉBE!

DEVIZAHITELEK-A KÖZJEGYZŐK FIGYELMÉBE! [good_old_share] A közjegyzői okiratban, amely az egyoldalú kötelezettségvállalás van alapjában minden oké. Teljesen korrekt.  Lenne....   (Raiffeisen-...

Close