ÍGY FIZESS A BANKNAK!

ÍGY FIZESS A BANKNAK!

ÍGY FIZESS A BANKNAK!

[good_old_share]


Kedveseim!

 

Szalagyi Erzsébet – Olvasom a bejegyzéseket……Engem anno elneveztlk Kurázsi Mamának…mert neki mertem menni a banknak a bíróságon és az ügyészségen 2011-ben..
Kérdezték tőlem, hogy van erre energiám? Hát csak úgy, hogy szeretném felnyitni az emberek szemét, hogy az ÉVSZÁZAD CSALÁSÁÉRT még mindig fizetnek a banknak!

Sőt még vannak emberek akik erre biztatják ! …lássa a bank, hogy van benned hajlandóság fizetni!

Mit lásson a bank ?? Ő mire hajlandó…megmondom..arra, hogy elvegye a lakásod, házad, az életed és a gyerekeid életét !!! Gondolom, ezt már sokan érzik!  És fogja is érezni előtt-utóbb mert erre megy ki a játék!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ti sokan nagy bajban vagytok……..az én hitelem minimális. Kizárólag azért harcolok, hogy aki felvett mondjuk 30 millát, és most kér tőle a bank 52 millát, próbáljak segíteni!
Én nagyon sok mindenen túl vagyok !!!! Mindennek utána jártam, megbizonyosodtam és rá kellett jönnöm, hogy bizony a banktól a közjegyzőig mindenki átvert! Hát így fizess ezek után a banknak! – Szalagyi Erzsébet.

[poll id=”10″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM