ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

[good_old_share]


Ti küldtétek…

 

Elizabeth Sisak – Csak el kell küldened az általam megírt levelet a képviselőknek! E-mail címeket is kapsz! Ha nem tesznek semmit, ha nem intézik el, akkor majd tudjuk, hogy mit kell tennünk!

loading...
Jelentkezőket várok szervezőket, csoportok adminjait és mindenkit, aki tenni akar magáért és másokért!

Csupán meg kell kérni a képviselőket, hogy szavaztassák meg a következőt: azt, hogy a 42/2014.(XI.7) és 54/2014.(XII.10)MNB rendeletek 5.§ (1)-(4) bekezdése szerinti rendelkezést KÖTELEZŐEN BE KELL TARTANIA A BANKOKNAK.

Itt van leírva, hogy kölcsönt kell számolni, a tőketartozást devizában folyamatosan korrigálni kell az árfolyamváltozás függvényében.

 

Akkor a "forintosításkori" banki kimutatás 1/3-a a tőketartozás huf-ban! IGY KIDERÜLHET, HOGY HAJLANDÓAK-E TENNI ÉRTÜNK A KÉPVISELŐK, VAGY LE KELL VÁLTANUNK ŐKET!

Le van írva a rendeletekben, csak be kell tartatni! Ha ezt nem teszik meg, akkor nincs más út, mint a teljes összefogás, meg kell szerezni az irányítást. Csak magunkra számíthatunk és a jogainkért küzdő ügyvédekre. KI KÉRI A KÉPVISELŐK E-MAIL CÍMEIT??? 8-10 -et elküldhetsz egyszerre, a levelet is elküldöm, csak kezdjétek már!

Volt, aki nem értette, vagy nem akarta érteni a felhívás lényegét. Erre Elizabeth Sisak válasza:
Könyörgöm, vagy már össze-vissza írok mindent, s érthetetlen amit el akarok érni, vagy Ön nem olvasta el!

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A lényeg, hogy ott van a rendeletben, hogy mit kell tenni, s azt kell kérnünk a képviselőktől, hogy valaki szólaljon fel, legyen egy önálló képviselői indítvány és foglalják törvénybe, vagy egészítsék ki az MNB rendeleteket azzal, hogy KÖTELEZŐ BETARTANI A RENDELET 5. §-ÁT, vagy egyenként szórakozzunk ezzel még 10 évig?

Szégyen lenne, ha okl. könyvvizsgálói képesítésemmel nem fognám fel a rendelet szövegét! – Jelentkezni ide kattintva lehet: Elizabeth Sisak.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-A KÖZJEGYZŐK FIGYELMÉBE!
DEVIZAHITELEK-A KÖZJEGYZŐK FIGYELMÉBE!

DEVIZAHITELEK-A KÖZJEGYZŐK FIGYELMÉBE! [good_old_share] A közjegyzői okiratban, amely az egyoldalú kötelezettségvállalás van alapjában minden oké. Teljesen korrekt.  Lenne....   (Raiffeisen-...

MIKOR SZŰNIK MEG A KÖVETELÉSEK VÉGREHAJTHATÓSÁGA?
MIKOR SZŰNIK MEG A KÖVETELÉSEK VÉGREHAJTHATÓSÁGA?

MIKOR SZŰNIK MEG A KÖVETELÉSEK VÉGREHAJTHATÓSÁGA? [good_old_share] Szabó Gergely ügyvéd, irodavezető partner, Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda.   A követelések...

Close