ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

ZÁRJUK LE RÖVID ÚTON A DEVIZÁS CIRKUSZT!

[good_old_share]


Ti küldtétek…

 

Elizabeth Sisak – Csak el kell küldened az általam megírt levelet a képviselőknek! E-mail címeket is kapsz! Ha nem tesznek semmit, ha nem intézik el, akkor majd tudjuk, hogy mit kell tennünk!
Jelentkezőket várok szervezőket, csoportok adminjait és mindenkit, aki tenni akar magáért és másokért!

Csupán meg kell kérni a képviselőket, hogy szavaztassák meg a következőt: azt, hogy a 42/2014.(XI.7) és 54/2014.(XII.10)MNB rendeletek 5.§ (1)-(4) bekezdése szerinti rendelkezést KÖTELEZŐEN BE KELL TARTANIA A BANKOKNAK.

Itt van leírva, hogy kölcsönt kell számolni, a tőketartozást devizában folyamatosan korrigálni kell az árfolyamváltozás függvényében.

 

Akkor a "forintosításkori" banki kimutatás 1/3-a a tőketartozás huf-ban! IGY KIDERÜLHET, HOGY HAJLANDÓAK-E TENNI ÉRTÜNK A KÉPVISELŐK, VAGY LE KELL VÁLTANUNK ŐKET!

Le van írva a rendeletekben, csak be kell tartatni! Ha ezt nem teszik meg, akkor nincs más út, mint a teljes összefogás, meg kell szerezni az irányítást. Csak magunkra számíthatunk és a jogainkért küzdő ügyvédekre. KI KÉRI A KÉPVISELŐK E-MAIL CÍMEIT??? 8-10 -et elküldhetsz egyszerre, a levelet is elküldöm, csak kezdjétek már!

Volt, aki nem értette, vagy nem akarta érteni a felhívás lényegét. Erre Elizabeth Sisak válasza:
Könyörgöm, vagy már össze-vissza írok mindent, s érthetetlen amit el akarok érni, vagy Ön nem olvasta el!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A lényeg, hogy ott van a rendeletben, hogy mit kell tenni, s azt kell kérnünk a képviselőktől, hogy valaki szólaljon fel, legyen egy önálló képviselői indítvány és foglalják törvénybe, vagy egészítsék ki az MNB rendeleteket azzal, hogy KÖTELEZŐ BETARTANI A RENDELET 5. §-ÁT, vagy egyenként szórakozzunk ezzel még 10 évig?

Szégyen lenne, ha okl. könyvvizsgálói képesítésemmel nem fognám fel a rendelet szövegét! – Jelentkezni ide kattintva lehet: Elizabeth Sisak.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM