DEVIZAKÁROSULTAK – BEÉRIK A SOK ÉVES MUNKA GYÜMÖLCSE

DEVIZAKÁROSULTAK – BEÉRIK A SOK ÉVES MUNKA GYÜMÖLCSE!

DEVIZAKÁROSULTAK – BEÉRIK A SOK ÉVES MUNKA GYÜMÖLCSE

[cn-social-icon]

Oszd meg ezt a cikket!

Vitathatatlan, hogy napjainkra már a károsultak közül egyre többen nyernek pereket a pénzintézetekkel szemben.

 

Sajnos több év telt el az első per megindítása óta, de úgy tűnik, hogy napjainkra mégis beérik a sok éves munka gyümölcse. Talán az egyik legjobb példa erre, a dr. Bihari Krisztina által kezdeményezett közérdekű – és mára már véglegesen megnyert per is.

loading...

Mire számíthatunk?

 

Természetesen a devizakárosultak számára számtalan győztes per született mára, de a fősodratú média rendre elhallgatta, vagy bagatellizálta azokat. Helyette a jogszabályokba ütköző, és erkölcstelen forintosítási törvényre épített hitelkiváltás folyik a csapból is. Ha ezzel él az adós, akkor vége a játéknak. A tőle eddig ellopott pénzt már soha nem fogja tudni visszaszerezni.Ameddig a bankárok és a politikusok érdeke ennyire egybevág, addig az állam által kezdeményezett tisztességes elszámolásra, és a tőlünk ellopott pénz teljes visszafizetésére, és kártalanításra ne is számítsunk.

Ékes példa erre az alábbi levél is, amely bizonyítja, hogy a hatalom ál-civileket is alkalmaz annak érdekében, hogy elvegye a károsultak kedvét a pereskedéstől, megzavarja és megalázza őket, és arra kényszerítse a károsultakat, hogy törődjenek bele sorsukba, fogadják el a bankok hasznára váló forintosítási törvényt.

Támadnak ezek mindenkit, aki a devizakárosultak érdekeit egy kicsit is védik.

loading...

 

OSZD MEG AZ ADÓSOKAT ÉS URALKODJ!

Most éppen dr. Léhmann van a „porondon”. Egy levél :

 

Miről beszél ez a Lehnam György?

A kormány megmondta, hogy menjenek az adósok perre a bankok ellen ha nem tetszik nekik valami!

Mi a francról beszél ez az ember?

Az unokahugom is pereskedik, pedig ügyvéd, s nem hülye! Azonnal megértette, ezt kell csinélni. A pénzvilággal nem lehetett más egyezséget kötni! Azok kötik az ebet a karóhoz, vissza akarják kapni a pénzőket. Ez OK. S ha nme tudnka megállpodnio a kamatban, az emberek menjenek perre. Erre eddgi nem volt lehetőség, vagy az emberek erre nem hajlandók mert valami vaj van a fejükön?

Persze, hogy a bankok variálnak ahogy tudnak, a magyarok meg menjenek perre. Ilyen egyszerű!

Mi az istent akarnak még, ha egyszer hagyták magukat belerángatni a kakaóba?

Hol volt a józan eszük, hogy az állandóan kakóban tartott forint, bizonytalan munkapiac mellett súlyos hiteleket vettek fel a köztudottajn állandóan, tudatosan ingadoztatott külföldi valutára? Hogyan képzelte ezt el a sok idióta?

HOL  VOLT  AZ ESZüK AKKOR? ? ?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

MI AZ, HOGY BELERÁNGATTÁK ŐKET? TÁN PISZTOLYT TARTOTTAK A FEJÜKHÖZ, HOGY VEGYNEK FEL HÜLYE KÖLCSÖNT?

AMIT JÓL ELKÖLTÖTTEK, S MOST NEM AKARNAK VISSZAFIZETNI? DE IGEN, VISSZA KELL FIZETNI, CSAK NEM HAVONTA VÁLTOZÓ KAMATOKKAL. OK. Ebben igazuk van.

Ezt megkapták, s ha jobbat tudnak, menjenek biróságra. Az emberek sorra megnyerik a pereket. Akkor mi a nyavaja bajuk van?

Judit

 

Dr. Léhmann György:

 

Köszönöm Aldobolyi E Juditnak tegnap este közreadott levelét, mert így módot nyújt számomra ahhoz, hogy a CÖF támogatókon kívüliek részletes véleményét is közreadhassam az alábbiak szerint.

Ellenben előtte sajnos arról is tájékoztatnom kell, hogy a CÖF támogatókon kívüliekből álló olyan Facebook csoport tevékenysége ellen feltételezhetően Aldobolyi E Judithoz hasonlók meglehetősen kíméletlenül járnak el eszközökben nem válogatva az alábbiak szerint, akiknek célja az, hogy az általam javasolt módon az adósok bírósághoz fordulhassanak.

Facebook oldalam nincs, ottani leveleket nem tudom olvasgatni, ezért se okozzon az Aldobolyi E Judithoz hasonlóknak gondot az, hogy engem mocskoljon, vagy szidalmazzon. Ellenben azokat, akik tőlem függetlenül, de lelkiismeretük szerint igyekeznek segíteni adóstársaiknak, talán mégsem kellene bántani.
Erre a szintre talán mégsem kellene lealjasodni.

Fentiekre tekintettel a levél alapján igyekeztem megtudni azt, hogy a levél írója – Judit E. Aldobolyi – miféle társasághoz tartozik és így jutottam el az alábbi címen

https://civilosszefogas.hu/maganszemelyek/

 

A Civil Összefogás – CÖF – támogatóihoz. Köztük van Judit E. Aldobolyi is. (NCK: AKIK KORÁBBAN ÁLLÍTÓLAG A KÁROSULTAK ÉRDEKEIT AKARTÁK VÉDENI. Mi változott mára? Talán csak nem az, hogy a kormány a valódi civileket kihagyva, a bankszövetséggel kötött alkut?)

 

Feltételezésem szerint ahhoz a társasághoz jutottam el, melyek a CÖF által szervezett Békemenet magvát alkotják.

Bárki megtekintheti a névsort már csak azért is, mert szerintem elképzelhető az, hogy sokban véleményük a levélírónak alábbi levelében írt véleményétől nem tér el. Ők feltételezhetően valamennyien így gondolkoznak.

Léhmann György

NCK: Ehhez nincs mit hozzátennünk. Ezért álljon itt egy devizakárosult rövid, és tömör véleménye a forint "forintosításáról" és a kormány és bankszövetség között megkötött tisztességes elszámolás eredményéről:

 

10 évig használták a pénzemet, sőt teljes egészében eltüntették az összes befizetésemet! Mintha nem is lett volna! És most kezdjem elölről, egy teljesen új, magasabb összegű hitellel! Hát azért álljon már meg a menet, a pofátlanság teteje! A kormány és a bankok, kúria jóváhagyásával történt legnagyobb méretű UZSORA!!!! BOTRÁNY A KÖBÖN!!!! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A "DEVIZAHITELEKRŐL". POLITIKUSOKNAK, BÍRÁKNAK, ÜGYVÉDEKNEK - NEM HALLGATHATOK TOVÁBB!
A “DEVIZAHITELEKRŐL”. POLITIKUSOKNAK, BÍRÁKNAK, ÜGYVÉDEKNEK – NEM HALLGATHATOK TOVÁBB!

A "DEVIZAHITELEKRŐL". POLITIKUSOKNAK, BÍRÁKNAK, ÜGYVÉDEKNEK - NEM HALLGATHATOK TOVÁBB! [cn-social-icon] Tisztelt Civilkontroll!   „Nem hallgathatok tovább!” (Idézet: Dr. Léhmann) Mint...

MIÉRT TÁMADJÁK A BANKOK ELLEN DOLGOZÓ GULYA TIBORT?
MIÉRT TÁMADJÁK A BANKOK ELLEN DOLGOZÓ GULYA TIBORT ?

MIÉRT TÁMADJÁK A BANKOK ELLEN DOLGOZÓ GULYA TIBORT? Gulya Tibor a Két Patrónus Reload Kft. vezetője. Néhány éve kezdett foglalkozni...

Close