ÜZENET A KÖZJEGYZŐKNEK-HITELSZÖVETSÉG.

ÜZENET A KÖZJEGYZŐKNEK-HITELSZÖVETSÉG.
loading...

ÜZENET A KÖZJEGYZŐKNEK-HITELSZÖVETSÉG.

[good_old_share]


Alakul ez….

Minden közjegyzőnek szép reggelt, derűs napot 🙂 2017-06.

 
Kialakította diszkrét véleményét a "Pénzért Mindent Bagázs"-ról egy ombudsmani vizsgálat is….

loading...

" A törvényi rendelkezés értelmében az ügylet létrehozatalában részt vevő közjegyző köteles az előtte szerződéskötés céljából megjelenő felek figyelmét arra felhívni, hogy mit jelent a szerződés valamely konkrét rendelkezése, erre vonatkozóan tájékoztatást nyújtani, és meggyőződni arról, hogy az okirat tartalma és a felek valódi szándéka egybeesik.

Megállapítom, hogy Alkotmány 2. § (1) bekezdésében rögzített jogállamiságból eredő jogbiztonság követelményével, s az annak részeként tekinthető tisztességes eljáráshoz való joggal összefüggésben, továbbá az Alkotmányban rögzített tulajdonhoz fűződő alkotmányos jogot megsértette az Országos Közjegyzői Kamara, mert elmulasztott olyan intézkedéseket, melyek valóban gondoskodnak a pozíciójukban és felkészültségükben sokszor szélsőségesen kiszolgáltatott ügyfelek megfelelő tájékoztatásáról, továbbá elmulasztotta figyelemmel követni és helyesbíteni a fenti elveknek és törvényes előírásoknak nem megfelelő gyakorlatot. Álláspontom szerint a formális okiratiság mellett, de azt fontosságában megelőzve, ez a legfontosabb (tartalmi, érdemi) kötelezettség. "

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Azért ez egy kicsit csúnyán hangzik, azok után meg főleg, amikor az ügyfél levélben megkérdezne néhány, a szerződésben szereplő kifejezést amire a válasz a közjegyző részéről az volt: üsse be a szavakat a Google keresőbe… neki ez nem dolga…. – Hitelszövetség Hivatalos Oldal.

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
A TULAJDONOS VISSZAVETTE A BANKTÓL A SAJÁT TULAJDONÁT. A BANKNAK EZ NEM TETSZETT.
A TULAJDONOS VISSZAVETTE A BANKTÓL A SAJÁT TULAJDONÁT. A BANKNAK EZ NEM TETSZETT.

A TULAJDONOS VISSZAVETTE A BANKTÓL A SAJÁT TULAJDONÁT.  A BANKNAK EZ NEM TETSZETT. [good_old_share] Nem sok nagy, hazai média maradt,...

A PARLAMENTBŐL-KÁRPÓTLÁST A DEVIZAHITELESEKNEK!
A PARLAMENTBŐL-KÁRPÓTLÁST A DEVIZAHITELESEKNEK!

A PARLAMENTBŐL-KÁRPÓTLÁST A DEVIZAHITELESEKNEK! [good_old_share] A kormány tehetetlensége, és a kormány tétlensége hozzájárul az újabb "devizás" halálesetekhez!   Nem számszerűsíthető,...

Close