Győzelem! A kilakoltatás megállítva, az igazság a miénk!

Győzelem! A kilakoltatás megállítva, az igazság a miénk!

Győzelem! A kilakoltatás megállítva, az igazság a miénk!


Devizahitelesek Mentőöve Egyesület – Kilakoltatás megállítva!

Okt. 16-ra ki lett tűzve a kilakoltatás.

Ezért nem lehetett már tovább várni -épp beesett még a C-260/18-as ítélet- és be kellett nyújtani az aktuálisan engedélyezett, érvénytelenségi keresetet az érvényessé nyilvánítás iránti kérelemmel együtt.Szerencsére egy olyan bíróhoz került a perirat- minden tiszteletünk és hálánk iránta-, aki átlátta a helyzet tragédiáját.

Megírtuk neki, hogy télvíz előtt, ha utcára kerül az áldozat, akkor neki vége az emberi életének, mehet a hajléktalan szállásra egy csalás miatt.

3 napon belül felfüggesztette a végrehajtást, megadta az adósnak a teljes költségmentességet, miáltal megteremtette az adósnak a törvény előtti esélyegyenlőséget.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nincs kilakoltatás október 16-án, nem veheti birtokba az árverési vevő az ingatlant és a legújabb eu-s ítéletek és a Magyarország ellen indított eu-s eljárások alapján reális esélye van arra, hogy belátható időn belül hazánkban is be kell tartani az eu-s jogszabályokat, ítéleteket.

Soha ne adjátok fel, harcoljatok az utolsó csepp véretekig, mert az igazság a miénk!!! Devizahitelesek Mentőöve Egyesület.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM