Győzelem! A kilakoltatás megállítva, az igazság a miénk!

Győzelem! A kilakoltatás megállítva, az igazság a miénk!

Győzelem! A kilakoltatás megállítva, az igazság a miénk!


Devizahitelesek Mentőöve Egyesület – Kilakoltatás megállítva!

Okt. 16-ra ki lett tűzve a kilakoltatás.

Ezért nem lehetett már tovább várni -épp beesett még a C-260/18-as ítélet- és be kellett nyújtani az aktuálisan engedélyezett, érvénytelenségi keresetet az érvényessé nyilvánítás iránti kérelemmel együtt.Szerencsére egy olyan bíróhoz került a perirat- minden tiszteletünk és hálánk iránta-, aki átlátta a helyzet tragédiáját.

Megírtuk neki, hogy télvíz előtt, ha utcára kerül az áldozat, akkor neki vége az emberi életének, mehet a hajléktalan szállásra egy csalás miatt.

3 napon belül felfüggesztette a végrehajtást, megadta az adósnak a teljes költségmentességet, miáltal megteremtette az adósnak a törvény előtti esélyegyenlőséget.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nincs kilakoltatás október 16-án, nem veheti birtokba az árverési vevő az ingatlant és a legújabb eu-s ítéletek és a Magyarország ellen indított eu-s eljárások alapján reális esélye van arra, hogy belátható időn belül hazánkban is be kell tartani az eu-s jogszabályokat, ítéleteket.

Soha ne adjátok fel, harcoljatok az utolsó csepp véretekig, mert az igazság a miénk!!! Devizahitelesek Mentőöve Egyesület.

loading...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...