HOGY KÉNYSZERÍTSÜK TISZTESSÉGRE A PÉNZINTÉZETET?

HOGY KÉNYSZERÍTSÜK TISZTESSÉGRE A PÉNZINTÉZETET?

HOGY KÉNYSZERÍTSÜK TISZTESSÉGRE A PÉNZINTÉZETET?

Az információ a devizakárosultak internetes csoportjától származik, annak valóságalapját az NCK nem ellenőrizte!

[cn-social-icon]

Szolgálati közlemény! A dátum 2015-07-15

„Van egy ismerősöm, aki a Lombardnál dolgozik Szegeden a központban, ebben a pillanatban hívott!

A szegedi székházat megszállták a Németek (VR-Leasing AG), senki nem vihet ki semmilyen papírt, a szerződéseket nézik át, és a TÖRZSKÖNYVEK EGY KUPACBAN ÁLLNAK!

Ő szerinte kiadják őket… Ígérem, hogy Csányi csótány elvtárs sem fogja megúszni!

MOST KÖVETELD A LOMBARDTÓL A TÖRZSKÖNYVET, KÜLD A LEVELET NEKIK!!

 

Jelentkeztek ismét a Lombardtól!A mai napon este 8 óráig mindenkinek bent kell maradnia, és csúcs fejesek vannak a helyszínen!

Magyarul nem is beszélnek és indiai is van közöttük!

Legalább annyi kiderült, hogy a Lombard szegedi székhelyén van titok szoba, oda vannak bezárkózva és az összes papír náluk van!

Valószínű, hogy nemzetközi bankfelügyelet!

 

LOMBARD frissítve: a dátum: 2015-07-17

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szegeden 3 szobában vannak kiterítve a szerződések, amelyik szobában a főmuftik nincsenek bent, ott biztonsági őr ül, és senki, semmit nem vihet sehová!

THM-et számolnak, és a kamatokkal bajlódnak.Igazán senki nem tudja, hogy kicsodák ők valójában, senkivel nem beszélnek az igazgatón kívül. Tegnap este is 22 óráig kellett mindenkinek bent maradnia, fel is vannak háborodva, mert túlórát nem fizetnek érte, ezt már közölték az alkalmazottakkal.

A Lombard ügyfelei között egy közös pont azért van!

VAN, AKI AZ ASZTALRA KÖP, VAN, AKI A BEJÁRATI AJTÓT KÖPI LE, DE OLYANOK IS AKADTAK, AKIK ZÁRÁSNÁL VÁRTÁK AZ IGAZGATÓT ÉS Ő A HÁTSÓ AJTÓN MENEKÜLT!

IDEJE LENNE MÁR KIVÉGEZNI A BANKOKAT, ÉS NEM ADNI NEKIK EGY FILLÉRT SEM!” [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM