IDE JUTOTTUNK! EZÉRT KI A FELELŐS? KÁROSULTAK KÖZÉ HAJTOTT EGY FÉRFI.

IDE JUTOTTUNK! EZÉRT KI A FELELŐS? KÁROSULTAK KÖZÉ HAJTOTT EGY FÉRFI.

IDE JUTOTTUNK! EZÉRT KI A FELELŐS? KÁROSULTAK KÖZÉ HAJTOTT EGY FÉRFI.

[good_old_share]


Az N1 Tv tette közzé az alábbi felvételt az alább is olvasható kommentel együtt.Quaestor károsultak tüntettek egy olyan férfi házánál, aki bennfentes információk alapján, a pénzintézet bedőlése után mentette ki pénzét a Quaestorból. A férfi luxusautójával a tüntetők közé hajtott.

loading...

Póka László így kommentálta az esetet:Ez egy tökös kiálás volt.

Hiszem, hogy ha naponta százak és ezrek jelennek meg a házaiknál, akkor megoldás lesz!

Minden kifosztott, jogfosztott társadalmi csoportnak ezt kell tennie bankárok, oligarchák, és idomított majmaik, a politikusok házainál.
Meg kell jelenni bíróságokon, hivatalokban, a kifosztók nyilvános rendezvényein.

És akkor győzni fogunk. Gratulálok a bátor cselekvőknek! Cselekedj Te is! Legyél győztes! Állj a bátrak közé! Póka László.

Van olyan olvasó, aki így gondolja: A devizások nyerték meg a fidesznek a 2x 2/3-t és azért a sok " jóért " amit a kormány értük tett/nem az út szélén hagyta őket hanem az árokba lökte/hálából most ők fogják megbuktat!! REMÉLEM!!!!

loading...

NCK: az biztos, hogy a károsultak az elmúlt évek alatt már megtanulhatták, hogy se a politika, sem pedig a bíróságok nem nagyon fogják segíteni az igazság felszínre kerülését, és a jogos kárpótlást. Ha közösen összefogva nem állnak ki magukért, akkor elvesznek családjaikkal együtt!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. MARCZINGÓS - ÓRIÁSI CSATTANÁSNAK KELL BEKÖVETKEZNIE!
DR. MARCZINGÓS – ÓRIÁSI CSATTANÁSNAK KELL BEKÖVETKEZNIE!

DR. MARCZINGÓS - ÓRIÁSI CSATTANÁSNAK KELL BEKÖVETKEZNIE! [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - Volt szerencsém péntek este, vagy szombat...

„DEVIZAHITEL” - MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?
„DEVIZAHITEL” – MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE?

„DEVIZAHITEL” - MIÉRT FIZESSENEK A SÉRTETTEK AZ ELKÖVETŐK RÉSZÉRE? [good_old_share] „Miért is kellene fizetni a sértettnek az elkövető részére? Ilyen...

Close