A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT SEGÍTENÉ BÍRÓ ICA.

A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT SEGÍTENÉ BÍRÓ ICA.

A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT SEGÍTENÉ BÍRÓ ICA.

[good_old_share]


Bíró Ica nagy bajban van, mert mint megírtuk, a kilakoltatási moratórium lejártával valószínű, hogy el kell hagynia házát.

 

Már hónapok óta felkészült rá, hogy a kilakoltatási moratórium lejártával neki is el kell hagynia az otthonát, amit két éve elárvereztek.De még ilyen körülmények között is azt tartja szem előtt, hogy segítse azokat a „deviza”-károsultakat, akik még nála is rosszabb helyzetben vannak.

Ezért árverésre bocsátja életnagyságú szobrát. Több károsult is rákérdezett, hogy ez hogy működne, és mit tenne a befolyt összeggel.

Itt a válsz:

Sziasztok! Itt a "Gipsz szobor" a jog és az igazság győzelméért a KILAKOLTATÁSOK LEÁLLÍTÁSÁÉRT!!! Valakiknek kell a szobor, licitál rá és megveszi.

A pénzből a devizasokat védő szervezet azon költségei lesznek kifizetve, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy jogilag védekezhessenek a devizában becsapottak.

Sokaknak már semmire nem telik, ráment mindenük erre az álságos, jogtalan kifosztásra, így nem tudnak védekezni, jogorvoslatot követelni ezért, sokan feladják az életüket is!

loading...

Sok – 5000 feletti a "devizaöngyilkosok" száma, erről nem beszél a média, pedig tény!Ha van bevétel, akkor több deviza károsulton is lehet segíteni, mert több beadvány, több lehetőség, több jogvédő segíthet….

Így bírók is egyre többen átlátják ezt a világra szóló bűncselekményt és az igazság oldalára át állnak!

Eddig Ica bejegyzése. VISZONT! A Nemzeti Civil Kontrollnak is lenne egy megjegyzése. A „deviza”-károsultak körében felütötte fejét egy szégyenteljes jelenség. Talán Ica esete a legjobb példa erre.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Amikor Ica kiállt a nyilvánosság elé, médiákban szerepelt és nyíltan beszélt a károsultakat ért csalásról akkor több devizakárosult Ica ellen fordult. Amikor részt vett a hitelkárosultak által szervezett eseményeken, tüntetéseken, sok károsult ócsárolta őt, és igyekeztek kiforgatni szavait.Aztán utána néztünk kicsit annak, hogy átlagosan kik is ezek a támadó emberek. Sajnos azt kellett látnunk, hogy túlnyomó többségük olyan „deviza”-károsult, aki a saját és családja sorsa elé a FIDESZ-KDNP pártszövetséget helyezi. Tehát neki a FIDESZ a leg fontosabb. Minden más csak ez után jöhet…

Aztán találtunk rengeteg irigy, féltékeny károsultat, aki a „szeretem a túrórudit” (ez csak példa volt) és ehhez hasonló oldalakat bújja, lájkolja és osztogatja, de láthatóan saját sorsának jobbításáért egy lépést sem tesz. Ezen azért illene elgondolkodni!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...