A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT SEGÍTENÉ BÍRÓ ICA.

A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT SEGÍTENÉ BÍRÓ ICA.

A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT SEGÍTENÉ BÍRÓ ICA.

[good_old_share]


Bíró Ica nagy bajban van, mert mint megírtuk, a kilakoltatási moratórium lejártával valószínű, hogy el kell hagynia házát.

 

Már hónapok óta felkészült rá, hogy a kilakoltatási moratórium lejártával neki is el kell hagynia az otthonát, amit két éve elárvereztek.De még ilyen körülmények között is azt tartja szem előtt, hogy segítse azokat a „deviza”-károsultakat, akik még nála is rosszabb helyzetben vannak.

Ezért árverésre bocsátja életnagyságú szobrát. Több károsult is rákérdezett, hogy ez hogy működne, és mit tenne a befolyt összeggel.

Itt a válsz:

Sziasztok! Itt a "Gipsz szobor" a jog és az igazság győzelméért a KILAKOLTATÁSOK LEÁLLÍTÁSÁÉRT!!! Valakiknek kell a szobor, licitál rá és megveszi.

A pénzből a devizasokat védő szervezet azon költségei lesznek kifizetve, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy jogilag védekezhessenek a devizában becsapottak.

Sokaknak már semmire nem telik, ráment mindenük erre az álságos, jogtalan kifosztásra, így nem tudnak védekezni, jogorvoslatot követelni ezért, sokan feladják az életüket is!

Sok – 5000 feletti a "devizaöngyilkosok" száma, erről nem beszél a média, pedig tény!Ha van bevétel, akkor több deviza károsulton is lehet segíteni, mert több beadvány, több lehetőség, több jogvédő segíthet….

Így bírók is egyre többen átlátják ezt a világra szóló bűncselekményt és az igazság oldalára át állnak!

Eddig Ica bejegyzése. VISZONT! A Nemzeti Civil Kontrollnak is lenne egy megjegyzése. A „deviza”-károsultak körében felütötte fejét egy szégyenteljes jelenség. Talán Ica esete a legjobb példa erre.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Amikor Ica kiállt a nyilvánosság elé, médiákban szerepelt és nyíltan beszélt a károsultakat ért csalásról akkor több devizakárosult Ica ellen fordult. Amikor részt vett a hitelkárosultak által szervezett eseményeken, tüntetéseken, sok károsult ócsárolta őt, és igyekeztek kiforgatni szavait.Aztán utána néztünk kicsit annak, hogy átlagosan kik is ezek a támadó emberek. Sajnos azt kellett látnunk, hogy túlnyomó többségük olyan „deviza”-károsult, aki a saját és családja sorsa elé a FIDESZ-KDNP pártszövetséget helyezi. Tehát neki a FIDESZ a leg fontosabb. Minden más csak ez után jöhet…

Aztán találtunk rengeteg irigy, féltékeny károsultat, aki a „szeretem a túrórudit” (ez csak példa volt) és ehhez hasonló oldalakat bújja, lájkolja és osztogatja, de láthatóan saját sorsának jobbításáért egy lépést sem tesz. Ezen azért illene elgondolkodni!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM