HULLANAK A VILÁGBANKÁROK, MINT A LEGYEK

HULLANAK A VILÁGBANKÁROK, MINT A LEGYEK

Hullnak a világbankárok, mint legyek – elitcsere a háttérhatalomnál?

Tovább folytatódnak a rejtélyes halálesetek a vezető bankárok világában. Jon Corzine, a Goldman Sachs egykori igazgatójának (MF Global vezető és New Jersey kormányzó) fiát holtan találták március 13-án ! Az elmúlt 2 hónapban már több, mint 20, olyan csúcspozícióban lévő bankár, tőzsdei vezető kereskedő lett titokzatos körülmények között "öngyilkos" vagy zuhant le felhőkarcolók tetejéről szerte a világban, hogy joggal található furcsának ezen események sorozata.


loading...

Az ok vagy összefüggések közöttük viszont egyelőre ismeretlenek természetesen, de a legtöbb érintett egészséges, élete csúcspontján járó férfi volt. A legtöbb „öngyilkosság” a semmiből, minden előzetes figyelmeztetés nélkül történt, az érintett családok teljes döbbenetére. Három elhunyt a JP Morgannál dolgozott. A bankárok közül többen is devizával vagy derivatívákkal kereskedtek valamilyen formában. Forrás: Hunhír

Korábban írtuk: MIRE VÉLJÜK A SOROZATOS BANKÁR “ÖNGYILKOSSÁGOKAT” ÉS FURCSA HALÁLESETEKET?

"- Január 26-án Willian Broeksmit-et, a Deutsche Bank volt ügyvezetőjét holtan találták dél kensingtoni otthonában, miután a rendőrség lakossági bejelentésre a helyszínre érkezett, ahol a férfit felakasztva találta. Jelentések szerint az ügyvezetőt szoros szálak fűzték a bank ügyvezető helyetteséhez, Anshu Jain-hoz.

– Karl Slym-et, a Tata Motors 51 éves igazgatóját szintén január 27-én találták meg a bangkoki Shangri-La egyik szállodájának negyedik emeletén.

– Január 27-én Gabriel Magee, a JP Morgan európai központjának igazgatója leugrott a bank 150 méter magas londoni központjának tetejéről és egy szomszédos kilencemeletes épület tetejére zuhant.


loading...

– Szintén január 27-én Mike Dueker, a Russell Investment gazdasági igazgatója leesett egy 15 méter magas töltésről. A rendőrség öngyilkosságot állapított meg. A férfi eltűnését barátai jelentették be két nappal később, akik szerint Dueker-nek „munkahelyi problémái” voltak.

– Richard Talley, az American Title Services alapítója 57 éves volt. A hónap elején holtan találták, miután a jelek szerint egy szögbelövővel meglőtte magát.

– Ryan Henry Crane, a JP Morgan 37 éves ügyvezető igazgatója a múlt héten halt meg.

– Tim Dickenson, a Swiss Re AG kommunikációs igazgatója a múlt hónapban halt meg, bár halálának körülményei a mai napig ismeretlenek."

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZA"-"HITELEK"-HÉTFŐN JÖN AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG DÖNTÉSE
“DEVIZA”-“HITELEK”-HÉTFŐN JÖN AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG DÖNTÉSE

Az Alkotmánybíróság (Ab) hétfő délelőtt nyilvános határozathirdetésen ismerteti a kormány devizahiteles indítványával kapcsolatos döntését - tájékoztatta Bitskey Botond, az Ab...

"DEVIZA"-"HITELESEKRE" VADÁSZNAK A TRÜKKÖS JOGVÉDŐK
“DEVIZA”-“HITELESEKRE” VADÁSZNAK A TRÜKKÖS JOGVÉDŐK

Egyre több áljogvédő szervezet jelentkezik a közösségi oldalakon. A fantomtársulások mögött azonban gyakran csak egy kókler áll, aki ahelyett, hogy...

Close