AZ ÁTVERT “DEVIZÁSOKKAL” PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.

loading...

AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKKAL" PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.

Email


Az MSZP és a DK még ott sem képviseltette magát….

 

Becsapott devizahitelesekkel parádézott az ellenzék, aztán magukra hagyták őket – írja a Pesti Srácok (PS-videó!).Felháborodott devizahitelesek tüntettek hétfőn a Parlament előtt, de az indulatoktól sem mentes demonstráción csak addig vettek részt az ellenzéki pártok, amíg felszólalásaikat rögzítették a média munkatársai.

A Jobbik, valamint az LMP képviselői a kamerák előtti parádézás után egész egyszerűen magukra hagyták a csalódott károsultakat. 

loading...

Mint ismert: a devizahitelesek ügyét rendkívüli parlamenti ülésen akarta tárgyalni az LMP, amely párt egyébként eddig egyetlen olyan csomagot sem támogatott, amely a devizahiteleseket segítette volna. A Kossuth téren néhány tucatnyi tüntető próbált hangot adni elkeseredettségének, akik közül többen is arról panaszkodtak a PestiSrácok.hu stábjának, hogy az ellenzék személyes tragédiájukból akar politikai tőkét kovácsolni.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
A Portálnak megdöbbentő történeteket meséltek arról is, hogyan csapták őket be a Gyurcsány-kormány ideje alatt a hitelfelvételnél és milyen embertelen módon viselkednek a végrehajtók azokkal, akik nem tudják fizetni a törlesztőrészletet.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás