AZ ÁTVERT “DEVIZÁSOKKAL” PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.

AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKKAL" PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.

AZ ÁTVERT "DEVIZÁSOKKAL" PARÁDÉZOTT AZ ELLENZÉK, AZTÁN MAGUKRA HAGYTÁK ŐKET.

[good_old_share]


Az MSZP és a DK még ott sem képviseltette magát….

 

Becsapott devizahitelesekkel parádézott az ellenzék, aztán magukra hagyták őket – írja a Pesti Srácok (PS-videó!).Felháborodott devizahitelesek tüntettek hétfőn a Parlament előtt, de az indulatoktól sem mentes demonstráción csak addig vettek részt az ellenzéki pártok, amíg felszólalásaikat rögzítették a média munkatársai.

A Jobbik, valamint az LMP képviselői a kamerák előtti parádézás után egész egyszerűen magukra hagyták a csalódott károsultakat. 

Mint ismert: a devizahitelesek ügyét rendkívüli parlamenti ülésen akarta tárgyalni az LMP, amely párt egyébként eddig egyetlen olyan csomagot sem támogatott, amely a devizahiteleseket segítette volna. A Kossuth téren néhány tucatnyi tüntető próbált hangot adni elkeseredettségének, akik közül többen is arról panaszkodtak a PestiSrácok.hu stábjának, hogy az ellenzék személyes tragédiájukból akar politikai tőkét kovácsolni.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
A Portálnak megdöbbentő történeteket meséltek arról is, hogyan csapták őket be a Gyurcsány-kormány ideje alatt a hitelfelvételnél és milyen embertelen módon viselkednek a végrehajtók azokkal, akik nem tudják fizetni a törlesztőrészletet.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM