A KÖZJEGYZŐ HOZZÁÁLLÁSÁN MÚLIK A SIKER!

loading...

A KÖZJEGYZŐ HOZZÁÁLLÁSÁN MÚLIK A SIKER!

Email


Napi örömök!

 

Horváth Rudolf – dr. Ravasz és Golyós (Horváth Rudolf) hivatkozásokkal kombinált ügyfél VH felfüggesztése.Érdekessége, hogy a közjegyző a beadvány elolvasása után magától megtette, nem kellett hozzá törvényszékre menni. Természeten azért a per nem marad el, mert ezzel még nincs vége, csak így nyugodtabban lehet pereskedni.

Ez egy alap beadvány, de ugyanezt másik 68 közjegyző meg elutasította és ment a fellebbezés a törvényszékre. Tehát nem a beadvány szövegétől függ az eredmény, hanem a közjegyző hozzáállásától.

loading...

Ez már az X.-dik beadványunk, mire egy közjegyző magától alkalmazza a jogszabályokat.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Nincs jogállam, nincs jogbiztonság, nincs törvény előtti egyenlőség, csak Pénztáros Lőrinc telhetetlensége, az ingatlanjaink követeléskezelőkön keresztüli átvétele, a lakosság egy részének teljes kifosztása. – Horváth Rudolf.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás