AZ ÜZENET-FALUS ZSOLT FERENC

AZ ÜZENET-FALUS ZSOLT FERENC.
loading...

AZ ÜZENET-FALUS ZSOLT FERENC


[good_old_share]

…a kölcsönszerződések adósait rengeteg tanáccsal és ötlettel ellátja a facebook, melyek különböző jognyilatkozatok (pl. elállás, ellentmondás stb.) megtételére vagy panasz és más beadványok banknak való megküldésére bíztatnak.
Ezekkel kapcsolatban csak egy rövid észrevételem lenne:
… egyszerűen itt arról van szó, hogy "a problémák megoldását segítő megváltóra várás helyett" és azoknak a személyeknek és/vagy szervezeteknek a támogatása nélkül, akik ezt a témát egyáltalán ismerik és napirendre tűzték (!), pénzügyi és banküzemi alapismeretek teljes hiányában, az adós inkább önállóan levelezzen kulcsfontosságú kérdésekben a bankkal… gratulálok ehhez az ötlethez, zseniális, de az ismeretek hiányát nem lehet sem erőszakkal, sem bátorsággal pótolni!

A devizahitelesek közössége eddig rendkívül szerencsétlen módon tudott zátonyra futtatni reménykeltő dolgokat és kezdeményezéseket, melyek kezdetben a megoldás irányába mutattak, és most a "kockázatkezelés" témában is vannak erre kísérletek …melyeknek én nagyon nem örülök!

loading...

Jó lenne, ha néhányan végre felelősségteljesebben posztolgatnának, vagy tennének javaslatokat az érintetteknek.

Az adósok különböző pénzpiaci szereplőkkel kerültek kapcsolatba, akiknek a működése is eltérő… az eltérő működésből eltérő gyakorlat adódik, ezért az adósok rossz kérdésére a bankok soha nem fognak és nem is tudnak jó választ adni… és nem is igazán akarnak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Én magam is azt tapasztaltam, hogy még a bankok munkatársai előtt is ismeretlen terület a bank működése és a kölcsönök finanszírozásának valódi háttere, kockázatkezelésről nem is hallottak… ezek alapján gondoljunk bele, ugyan milyen párbeszéd alakulhat majd ki ebben a tárgyban a fogalomtalan banki ügyintézők és a bizonytalan adósok között?
Az egyéni jogérvényesítésem során, az UniCredit bankkal szembeni végrehajtási eljárásom miatt, engem a Trócsányi miniszterhez köthető ügyvédi iroda beperelt, mely peres eljárás miatt feltételezem, hogy az ügyvédi iroda sem rendelkezik a szükséges pénzügyi jog és banküzemi ismeretekkel… ez nem ciki, csak éppen ezért létezhetnek még uzsorás bankok Magyarországon.

2017.02.17.-én találkozzunk a Markó utcában (pontos időpont később) annak érdekében, hogy az uzsorásokat felelősségre vonjuk !

Üdvözlettel: Falus Zsolt Ferenc Bankcsapda Egyesület.

Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
[apss_share]

loading…


Read previous post:
FORINTOSÍTÁS? HIVATALI VISSZAÉLÉS? BÜNTETŐ FELJELENTÉS!
FORINTOSÍTÁS? HIVATALI VISSZAÉLÉS? BÜNTETŐ FELJELENTÉS!

FORINTOSÍTÁS? HIVATALI VISSZAÉLÉS? BÜNTETŐ FELJELENTÉS! [good_old_share] Devizahitel - Vajon tényleg minden „deviza” károsultnak kötelezően tűrnie kell, hogy a bankok a...

NYÍLT ÜGYVÉDI LEVÉL A KÚRIA POLGÁRI KOLLÉGIUMA SZAKMAI GONDATLANSÁGÁRÓL I. RÉSZ.
NYÍLT ÜGYVÉDI LEVÉL A KÚRIA POLGÁRI KOLLÉGIUMA SZAKMAI GONDATLANSÁGÁRÓL I. RÉSZ.

NYÍLT ÜGYVÉDI LEVÉL A KÚRIA POLGÁRI KOLLÉGIUMA SZAKMAI GONDATLANSÁGÁRÓL I. RÉSZ. [good_old_share] - kérem megosztani - Tisztelt Polgári Kollégium! Dr....

Close