A KORMÁNY A BANKOKKAL ÖSSZEJÁTSZVA HAGYTA CSALÁDOK EZREIT AZ UTCÁRA DOBNI.

loading...

A KORMÁNY A BANKOKKAL ÖSSZEJÁTSZVA HAGYTA CSALÁDOK EZREIT AZ UTCÁRA DOBNI.

Email


Szervezett pénzügyi merényletsorozat zajlik a banki károsultakkal szemben!

 

Az elmúlt években a kormány a bankokkal összejátszva hagyta emberek ezreit az utcára dobni. Szomorúan látjuk, hogy a probléma tekintetében láthatóan nem várható változás a negyedik Orbán-kormány alatt sem.A legerősebb ellenzéki párt a devizahitelek rendezése érdekében aktív kampányba fog kezdeni az új parlamenti ciklusban.

Ennek részeként minél több, a hitelkárosultakat képviselő személyt fognak bejuttatni az ülésekre, hogy amikor róluk szóló vita zajlik, akkor a kormánypártok magukkal az állampolgárokkal nézhessenek szembe. – Z. Kárpát Dániel.

loading...

NCK: Figyelünk, és bízunk benne, hogy a Magyar állampolgárok – családok tízerei érdekében a Jobbik ennél erőteljesebb és sokkal hatékonyabb lépéseket is tesz majd. Mi itt leszünk, és beszámolunk az eredményekről olvasóinknak.

 

Z. Kárpát Dániel azt szeretné, ha a "deviza"-károsultak a "jogszabályi kereteken belül" szembesítenék a parlamenti képviselőket a valósággal…szerinted a jelenlegi helyzetben ez még hatékony módszer lehet?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás