DEVIZAHITEL – VIKTOR, TI EDDIG HOL VOLTATOK?

loading...

DEVIZAHITEL – VIKTOR, TI EDDIG HOL VOLTATOK?

Email


Az elmúlt években a „deviza”-hitelekkel kapcsolatban sok ígéret elhangzott már a prominens FIDESZES parlamenti képviselők, és személyesen Orbán Viktortól.

 

Több alkalommal is tudomásunkra juttatták, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen módon verték át és károsították meg a bankok a Magyar embereket, és természetesen senkit sem hagynak az út szélén.Sokan úgy vélik, hogy a FIDESZ-KDNP a parlamenti kétharmadát nagyrészt a „deviza”-károsultaknak köszönheti.

Éppen ezért nagy felháborodást keltett az a videó, amelyben Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásban el is mondja, hogy például a bankok nem tájékoztatták kellő mértékben ügyfeleiket a kockázatokkal kapcsolatban.

Hozzá kell tennünk, hogy a FIDESZ már a devizahitelek kezdetétől ott ült a parlamentben, hol kormányon, hol pedig ellenzékként, de minden esetben tudnia kellett a bankok ügyeiről, hisz például a pénzügyi, vagy éppen a gazdasági parlamenti bizottságban is nagy súllyal képviseltette magát.

Az alább látható videó kapcsán többen is (teljes joggal) felháborodtak.

Néhány hozzászólás:

 

– A felügyeleti szervek, a képviselők, a miniszterek hol voltak?????? Miért hagyták és miért nem rendezték azóta sem????? A történelemben az évszázad csalásaként fog bevonulni, az biztos!– Megint elismeri, hogy a bankok nem helyesen jártak el. Akkor mi a fenére várt!!!! Miért engedte, hogy annyi család az utcára kerüljön?! Miért nem intézkedett, hogy ne halljon meg annyi ember a deviza hitel miatt?!!!! Mi az, hogy még mindig szabadlábon vannak azon banki dolgozók, akik ezeket a műveleteket engedték, elvégezték?!!!!

– A napokban volt egy tárgyalás az Európai Bíróságon, Dantesz Úr beszámolójából idézek:
" A Bíróság felhívására az eljárásban érintettek 2017. áprilisában írásbeli véleményt nyújtottak be az Európai Unió Bíróságához:
A Magyar Kormány álláspontja szerint a DH1, DH2, és DH3 törvények a kérdést rendezték, így nincs lehetőség arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla által feltett kérdéseket az Európai Unió Bírósága vizsgálja. "

Álláspontom szerint a Magyar Kormány figyelmen kívül hagyta a rendezés során, hogy a hazai bankok csupán formálisan tájékoztatták ügyfeleiket az árfolyamkockázatról.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás