DEVIZAHITEL – VIKTOR, TI EDDIG HOL VOLTATOK?

DEVIZAHITEL - VIKTOR, TI EDDIG HOL VOLTATOK?

DEVIZAHITEL – VIKTOR, TI EDDIG HOL VOLTATOK?

[good_old_share]


Az elmúlt években a „deviza”-hitelekkel kapcsolatban sok ígéret elhangzott már a prominens FIDESZES parlamenti képviselők, és személyesen Orbán Viktortól.

 

Több alkalommal is tudomásunkra juttatták, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen módon verték át és károsították meg a bankok a Magyar embereket, és természetesen senkit sem hagynak az út szélén.Sokan úgy vélik, hogy a FIDESZ-KDNP a parlamenti kétharmadát nagyrészt a „deviza”-károsultaknak köszönheti.

Éppen ezért nagy felháborodást keltett az a videó, amelyben Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásban el is mondja, hogy például a bankok nem tájékoztatták kellő mértékben ügyfeleiket a kockázatokkal kapcsolatban.

Hozzá kell tennünk, hogy a FIDESZ már a devizahitelek kezdetétől ott ült a parlamentben, hol kormányon, hol pedig ellenzékként, de minden esetben tudnia kellett a bankok ügyeiről, hisz például a pénzügyi, vagy éppen a gazdasági parlamenti bizottságban is nagy súllyal képviseltette magát.

Az alább látható videó kapcsán többen is (teljes joggal) felháborodtak.

Néhány hozzászólás:

 

– A felügyeleti szervek, a képviselők, a miniszterek hol voltak?????? Miért hagyták és miért nem rendezték azóta sem????? A történelemben az évszázad csalásaként fog bevonulni, az biztos!– Megint elismeri, hogy a bankok nem helyesen jártak el. Akkor mi a fenére várt!!!! Miért engedte, hogy annyi család az utcára kerüljön?! Miért nem intézkedett, hogy ne halljon meg annyi ember a deviza hitel miatt?!!!! Mi az, hogy még mindig szabadlábon vannak azon banki dolgozók, akik ezeket a műveleteket engedték, elvégezték?!!!!

– A napokban volt egy tárgyalás az Európai Bíróságon, Dantesz Úr beszámolójából idézek:
" A Bíróság felhívására az eljárásban érintettek 2017. áprilisában írásbeli véleményt nyújtottak be az Európai Unió Bíróságához:
A Magyar Kormány álláspontja szerint a DH1, DH2, és DH3 törvények a kérdést rendezték, így nincs lehetőség arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla által feltett kérdéseket az Európai Unió Bírósága vizsgálja. "

Álláspontom szerint a Magyar Kormány figyelmen kívül hagyta a rendezés során, hogy a hazai bankok csupán formálisan tájékoztatták ügyfeleiket az árfolyamkockázatról.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM