HELYZETJELENTÉS – FELHÍVÁS

HELYZETJELENTÉS - FELHÍVÁS.

Tisztelettel tudatom tagjainkkal, támogatóinkkal és ellenségeinkkel, hogy A Haza Nem Eladó Mozgalom vidéken becsülettel teljesített. A versenyidő felénél, 14 megyében összegyűjtötték országgyűlési képviselőjelöltjeink az előírt darabszámú aláírást, több száz segítőnek köszönhetően.

Budapesten valamelyest visszafogottabb eredményről számolhatunk be. Éppen ezért erőinket Budapestre koncentráljuk. Mint ismeretes csak az a jelölő szervezet állíthat országos listát- vagyis több mint 12 ezer szavazóhelyiségben lehetőség nyílik a pártra szavazni- aki legalább 9 megyében és Budapesten, minimum 27 egyéni országgyűlési képviselőjelöltet állít.


Hétfő déltől jómagam is Budapesten gyűjtöm az aláírásokat a IV. és XV. kerületben.

Arra kérek minden támogatónkat, a fent említett két kerületben lakókat, hogy támogassák aláírásukkal azt az eszmeiséget amit A Haza Nem Eladó Mozgalom képvisel.

Budapesti és vidéki tagjaink, segítőink!

Hétfőn, kedden és szerdán minden segítő kézre szükség lesz Budapesten. Mi ott leszünk, aki tud és gyűjteni szeretné az aláírásokat, vagy aláírásával támogatna és a fent említett két kerületben van a lakcíme, az szíveskedjék bejelnetkezni telefonon, egyeztetés végett. 36-70/5060865


A Haza Nem Eladó Mozgalom párt, Békés megye 03-as számú választókerület egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeként, 6 nap alatt, összesen 852 db. aláírás gyűlt össze számomra. Köszönet és tisztelet érte minden segítőnek, példaértékű csapatmunkáról tettek tanúbizonyságot.

Tisztelettel, Kásler Árpád

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM