A LOMBARD LOPOTT AUTÓHOZ INTÉZI A HAMIS PAPÍROKAT ÉS A KULCSOKAT

A LOMBARD LOPOTT AUTÓHOZ INTÉZI A HAMIS PAPÍROKAT ÉS A KULCSOKAT

OSSZÁTOK!!! Hangfelvétel arról, ahogy az ellopott KDS-624 frsz-ú Suzuki Swiftemhez kulcsot gyártattak, és hamis papírokat intéznek eredetiségvizsgával a LOMBARD telephelyén lévő műhelyben!! Kocsi eredeti papírjai és kulcsai nálam!!!
Mint ahogy az utóbbi hetekben, ma is elindultam gyanútlanul a Lombard budaörsi telepére a sport utca 6-ba, hogy megnézzem ott áll-e még az autóm…. Hetente tettem egy ilyen megfigyelést, ám ma azt tapasztaltam, hogy eltűnt a kocsim az eddigi helyről… Ami azért is érdekes, hisz a kulcsokat le sem adtam hozzá a lopást követően a felszólítás ellenére sem!

Mivel az autónak hűlt helye volt, egyszerűen besétáltam, és kérdőre vontam az ott dolgozókat, hová lett a kocsim? Ekkor az egyik alkalmazott hívta a felettesét, aki a telepen található műhelybe vezetett, ahol elmondása szerint eredetiségvizsgát folytatnak az én tulajdonomban lévő autón…. 


Út közben kérdeztem az illetőt, vajon kocsikulcs nélkül hogyan is álltak be vele a műhelybe?? Mire teljesen rezzenéstelen arccal közölte, hogy gyártattak kulcsot a kocsihoz!!! Beérve a műhelybe valóban nyitott állapotban láttam viszont a kisautóm úgy, hogy én nem adtam hozzá kulcsot, amivel felnyissák!

Kérdem én, hogyan lehetséges ez ma Magyarországon, hogy valakinek a tulajdonjogát egyszerűen csak leradírozzák az iratokról, nyilvántartásból? Eredetiség vizsga??? Kinek? Miért?

Én nem adtam el senkinek az autót, és nem is bíztam meg senkit, hogy értékesítse! Miért kell akkor az eredetiségvizsga? Mennyire is lesz hiteles ez a hatósági bevizsgálás, ha első tulajától az autónak nincs további története?? Hamis adás-vételit mutatnak be esetleg? Képzeld el, hogy egyszer csak Bözsi szomszédod a hozzájárulásod nélkül eladja a te lakásod a sarki Bélának, és holnaptól be sem teheted a lábad abba a lakásba, mert már nem a tiéd! Erről természetesen mindenki, minden hatóság hallgat, ide-oda tologatják az ügyed illetékesség hiányában, és próbálnak leszerelni, hogy azt hidd semmit sem tehetsz….


Forrás: Facebook, Youtube

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM