A LOMBARD LOPOTT AUTÓHOZ INTÉZI A HAMIS PAPÍROKAT ÉS A KULCSOKAT

A LOMBARD LOPOTT AUTÓHOZ INTÉZI A HAMIS PAPÍROKAT ÉS A KULCSOKAT

OSSZÁTOK!!! Hangfelvétel arról, ahogy az ellopott KDS-624 frsz-ú Suzuki Swiftemhez kulcsot gyártattak, és hamis papírokat intéznek eredetiségvizsgával a LOMBARD telephelyén lévő műhelyben!! Kocsi eredeti papírjai és kulcsai nálam!!!
Mint ahogy az utóbbi hetekben, ma is elindultam gyanútlanul a Lombard budaörsi telepére a sport utca 6-ba, hogy megnézzem ott áll-e még az autóm…. Hetente tettem egy ilyen megfigyelést, ám ma azt tapasztaltam, hogy eltűnt a kocsim az eddigi helyről… Ami azért is érdekes, hisz a kulcsokat le sem adtam hozzá a lopást követően a felszólítás ellenére sem!

Mivel az autónak hűlt helye volt, egyszerűen besétáltam, és kérdőre vontam az ott dolgozókat, hová lett a kocsim? Ekkor az egyik alkalmazott hívta a felettesét, aki a telepen található műhelybe vezetett, ahol elmondása szerint eredetiségvizsgát folytatnak az én tulajdonomban lévő autón…. 

loading...


Út közben kérdeztem az illetőt, vajon kocsikulcs nélkül hogyan is álltak be vele a műhelybe?? Mire teljesen rezzenéstelen arccal közölte, hogy gyártattak kulcsot a kocsihoz!!! Beérve a műhelybe valóban nyitott állapotban láttam viszont a kisautóm úgy, hogy én nem adtam hozzá kulcsot, amivel felnyissák!

Kérdem én, hogyan lehetséges ez ma Magyarországon, hogy valakinek a tulajdonjogát egyszerűen csak leradírozzák az iratokról, nyilvántartásból? Eredetiség vizsga??? Kinek? Miért?

Én nem adtam el senkinek az autót, és nem is bíztam meg senkit, hogy értékesítse! Miért kell akkor az eredetiségvizsga? Mennyire is lesz hiteles ez a hatósági bevizsgálás, ha első tulajától az autónak nincs további története?? Hamis adás-vételit mutatnak be esetleg? Képzeld el, hogy egyszer csak Bözsi szomszédod a hozzájárulásod nélkül eladja a te lakásod a sarki Bélának, és holnaptól be sem teheted a lábad abba a lakásba, mert már nem a tiéd! Erről természetesen mindenki, minden hatóság hallgat, ide-oda tologatják az ügyed illetékesség hiányában, és próbálnak leszerelni, hogy azt hidd semmit sem tehetsz….


loading...

Forrás: Facebook, Youtube

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÉG A FIZETNI AKARÓ ADÓSOKAT IS FÉLREVEZETIK
MÉG A FIZETNI AKARÓ ADÓSOKAT IS FÉLREVEZETIK

Szeretné, ha önnel szemben kényszerintézkedéseket foganatosítanánk? – ilyen és ehhez hasonló fenyegető üzeneteket küldenek a késedelembe esett adósoknak egyes követeléskezelők....

A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PROGRAMJA
A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PROGRAMJA

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt Programja 2014-es országgyűlési választásokra a megváltás programmal, a nép programjával Tisztelt honfitársaim, tisztelt magyar...

Close